Investeren in kleren: dit zijn dé 7 leukste sinterklaascadeautips van onze stylisten

Style

Investeren in kleren: dit zijn dé 7 leukste sinterklaascadeautips van onze stylisten

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

1 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Gepubliceerd op

1 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Heb je ook moeite met het samenstellen van de perfecte look? Je bent zeker niet de enige. Een eenvoudige oplossing: investeren in de juiste kleren. Begin vandaag een capsule garderobe. En jawel, met mij. Elke week verzamel ik een tijdloos item. Zodat jij uiteindelijk de perfecte basics in huis hebt. Met deze week: de leukste sinterklaascadeaus.

Capsule garderobe? Wat? Ik hoor je denken. Wat is het? Zo'n capsule garderobe. Eenvoudig gezegd: een samengestelde garderobe van veelzijdige stukken die je graag draagt. De sleutel tot zo'n kledingkast is niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit en veelzijdigheid. Een duurzame manier om je kast te benaderen dus. Wist je dat je met twintig kledingstukken al uitkomt? Denk aan drie per categorie. Het zijn vaak klassieke stukken die niet uit de mode gaan. Hierdoor gaan items jaren mee en hoef je niet steeds opnieuw de winkelstraat in. Spaar je ze allemaal, dan kun je onderling beter mixen en matchen. Dag kledingstress, hallo geldbesparing.

Week 14: leukste sinterklaascadeaus Deze week hebben we 't over de leukste cadeautjes voor sinterklaas.

De sint is weer in 't land. En maandag is het ook écht zo ver: de goedheiligman komt langs me de leukste cadeaus. Heb je nog steeds niet op een rij wat je zelf wil vragen of geven? Don't panic, we hebben hier de 7 leukste ideeën op een rij gezet. Scrol gauw naar beneden.

De 7 leukste sinterklaascadeaus

1. Oorbellen van Felt Atelier

SHOP NU

2. Nagelstickers van Blitsbee

2. Dé leukste nagelstickers van Blitsbee

12 ,50

3. Blazer van The Frankie Shop

4. De schattigste printjes vind je bij Studio Noos

Uitverkocht
59 ,95

5. F/W-collectie van Esprit

6. Telefoonhoes met parels van Ateljé

Uitverkocht
45 ,95

7. Leren laarzen van Vagabond

Dat was 'm voor deze week. Blijf mij vooral volgen, want ik bespreek iedere week een nieuwe parel. Zodat jij uiteindelijk, net als ik, een perfecte capsulegarderobe creëert. Met volgende week: jawel, de fijnste regenjassen.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Shop meer winter-items mét korting