Vliegt de winkels uit: dit is dé anti-aging crème waar iedereen het over eens is

Beauty

Vliegt de winkels uit: dit is dé anti-aging crème waar iedereen het over eens is

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

2 april 2024 om 14:00

Gepubliceerd op

2 april 2024 om 14:00

Wakker worden met een frisse, jeugdige uitstraling? Dankzij Olay Niacinamide + SPF30, jouw ultieme wapen tegen fijne lijntjes en rimpels, is dit niet langer een droom, maar de nieuwe realiteit.

Deze magische hydraterende crème heeft één doel: je huid er jonger uit laten zien, ongeacht je leeftijd. Fijne lijntjes en rimpels worden aangepakt alsof ze nooit hebben bestaan. Klinkt als muziek in de oren, toch? Nou, vond ik dus ook.

Huidverzorging en zonbescherming in één Toen ik dit als beauty editor las, wilde ik deze crème (natuurlijk) meteen uitproberen. En ik zal je vertellen, ik was direct om. Waarom ik weg ben van de Olay Niacinamide + SPF30 dagcrème? Nou, het is een meester in huidverzorging en biedt tegelijkertijd onmiddellijke bescherming tegen de zon. De SPF-crème voelt ook prettig op mijn huid omdat-ie niet aanvoelt als een vette zonnebrandcrème. Terwijl vitamine E je stille strijdmakker is in de oorlog tegen vrije radicalen, beschermt SPF30 je tegen die hinderlijke zonnestralen. Het voelt als een persoonlijke bodyguard voor je huid, die ervoor zorgt dat je er altijd jeugdig uitziet.

Deze crème bevat een krachtige 99% pure niacinamide. Niacinamide wattes? Nou, niacinamide staat ook wel bekend als vitamine B3. Deze vitamine doordringt tot wel 10 huidlagen diep om celvernieuwing te stimuleren. In slechts één dag voelt je huid zachter en jeugdiger aan. Na twee weken zijn fijne lijntjes en rimpels merkbaar verminderd, en je huid oogt strakker. Wat mij betreft is deze crème dus het geheim voor een jeugdige, frisse uitstraling.

Wat mag het kosten? En hier komt het meest opwindende deel: deze magische Olay Niacinamide + SPF30 dagcrème is exclusief verkrijgbaar bij Etos voor slechts € 43,49. En nog leuker: deze week is het 1 + 1 gratis. Hebben. Deze SPF30 dagcrème is een dubbele winst voor je huid en je portemonnee. Kwaliteitsverzorging hoeft niet duur te zijn. Houden we van. Dus, waar wacht je nog op? Haast je, want deze crème vliegt als warme broodjes over de toonbank. Extra leuk: vanaf 15 april is Olay verkrijgbaar in glazen potten met refill. Is je glazen pot van Olay leeg? Gooi hem niet weg, maar vul hem met een Olay POP navulling voor €34,99. Wel zo makkelijk. Dit is een samenwerking met Olay.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van &C the brandstudio