Adverteren

&C branded content en advertising proposities

&C bevindt zich in het hart van de vrouwen-doelgroep in de leeftijd van 18-45, de doelgroep bevindt zich in verschillende fases van het leven. &C brengt elke maand een nieuwe printeditie uit (12x per jaar) met verschillende thema's en daarnaast ook &C Specials (4x per jaar) zoals onder andere Oh Baby, het Zomerboek en het Winterboek. Maar &C is meer dan alleen een magazine, met ons online platform, succesvolle social media kanalen, YouTube kanaal, online en fysieke shop, tv-programma’s én live events biedt &C een ideaal 360-graden mogelijkheden voor onze partners. We denken graag strategisch mee en maken voor al onze partners een plan op maat. Het sales team van &C staat voor je klaar om samen na te denken over de invulling de ideale campagne. Meer weten, even sparren of een advies op maat? GET IN TOUCH sales@andcmedia.nl

Download hieronder de &C mediakits!

Mediakit 2024

Mediakit - Oh Baby! 2024

Mediakit - LIBERTÉ 2024

Mediakit - Enjoy Transavia

Klik hieronder om het volledige Enjoy magazine te bekijken.

Met Festival der Liebe vieren we de liefde voor Duitstalige muziek! Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024 vindt in Ahoy Rotterdam het allereerste Duitstalige muziekfestival plaats. Met Duitsland-kenners Chantal Janzen en Jan Smit als hosts van de avond, wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis naar onze Oosterburen. 

Een spectaculaire und ganz große show van Duitse en Oostenrijkse hits en levensliederen binnen verschillende muziekgenres. Het wordt een avond vol verrassende optredens, acts en duetten van artiesten die net als Chantal en Jan die Deutsche musik lieben! 

Festival der Liebe draait om gezelligheid, positieve energie en échte verbroedering. Met de beste Duitstalige muziek in een diverse reeks aan muziekgenres die aansluiten bij elke smaak garanderen we een groot meezingfeest en een waanzinnige show. Dit is een onvergetelijke én nieuwe ervaring vanuit Ahoy Rotterdam, op vrijdag 5 én zaterdag 6 april 2024. Wij maken voor Festival der Liebe graag een passend plan op maat, op basis van de doelstellingen en behoeftes. Wil je meer weten en in gesprek over Festival der Liebe? Neem contact op met ons sales team: Denise Cornelisse en Patrick Harder via sales@andcmedia.nl.

Mediakit - Festival der Liebe 2024

Algemene Advertentievoorwaarden &C Media 2024

Service Level Agreement (SLA) &C the brandstudio 2023