Veelgestelde vragen

Soms kom je er alleen gewoon even niet uit. Kan gebeuren. Gelukkig ben je niet de enige. De onderstaande vragen worden wel vaker gesteld. Kom je er nog steeds niet uit, of is jouw vraag écht uniek? Neem dan hier contact met ons op.

Algemeen
Abonneren
Bestellen & leveren
Ruilen & retourneren
Betalen
&C Cadeaukaart

Algemeen

Waar vind ik de algemene Voorwaarden & de privacyverklaring? Deze vind je onderaan de website.

Abonneren

Ik heb een abonnement op &C, krijg ik dan korting op mijn bestelling? Zeker! Onze abonnees krijgen altijd 10% korting. De kortingscode heb je ontvangen in de welkomsmail. Ik wil mijn abonnement opzeggen. Hoe doe ik dat? Zeg je abonnement op via dit formulier. Ik heb een abonnement met een cadeau afgesloten, maar ik heb het cadeau nog niet ontvangen. In het algemeen ontvang je het cadeau maximaal twee weken na het afsluiten van het abonnement. Mocht je het dan nog niet hebben ontvangen, kan je bij ons terecht via shop@andcmedia.nl.

Waar vind ik mijn abonneenummer? In de welkomstmail staat jouw abonneenummer vermeld.

Ik wil mijn adres wijzigen. Je adres kan je wijzigen door een dit formulier in te vullen.

Wanneer stopt mijn abonnement? Dit is afhankelijk van jouw abonnement. Heb je het abonnement cadeau gekregen? Dan stopt het automatisch. Indien je zelf een abonnement hebt afgesloten, is dit altijd tot wederopzegging. Dit houdt in dat je zelf je abonnement moet stopzetten.

Mijn abonnement is automatisch verlengd. Alle abonnementen worden automatisch verlengd tenzij je het abonnement hebt opgezegd. Alle abonnementen zijn tot wederopzegging. Indien je een abonnement cadeau hebt gegeven, dan stopt het abonnement automatisch. Ik heb het magazine niet ontvangen deze maand. Wat vervelend! Het kan zijn dat je magazine iets vertraagd is met de post. Mocht je het magazine na drie dagen nog niet hebben ontvangen, vul dan dit formulier in. Onze klantenservice pakt dit zo snel mogelijk voor je op.

Ik ontvang de specials niet. Om de specials te ontvangen, moet je een abonnement afsluiten waar je ook recht heb op de specials. Indien een special bij jouw abonnement zit, wordt dit altijd vermeld bij het afsluiten van een abonnement. Wil je toch graag de specials wel ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen dit voor je inregelen.

Betaal ik verzendkosten voor mijn abonnement? Nee, de getoonde prijs is incl. verzendkosten. Tenzij je een abonnement met een cadeau afsluit, dan komen de verzendkosten voor het cadeau hier nog bij. Indien je verzendkosten betaalt, wordt dit altijd vermeld op de overzichtspagina bij het afsluiten van je abonnement.

Ik heb vragen over mijn factuur en betalingen Voor vragen met betrekking tot facturen en betalingen, kan je terecht door dit vragenformulier in te vullen of te mailen naar onze klantenservice: andc@spabonneeservice.nl.

Bestellen & Leveren

Wat zijn de levertijden van de webshop? De levertijd van bestellingen in &C the webshop is binnen twee werkdagen. Bestellingen op werkdagen worden binnen twee dagen geleverd.  Wat zijn de kosten voor verzending? Bestellingen boven de € 150 zijn altijd gratis. Voor bestellingen onder de € 150 is dit:

  • € 3,95: standaard verzending binnen Nederland.

  • € 7: Bestelling naar België.

Naar welke landen leveren jullie? We leveren naar Nederland & België.

Hoe kan het dat ik meerdere verzend berichten ontvang? &C the webshop is een marketplace waarop het aanbod staat van meerdere &C partners en merken. Hierdoor worden producten ook verzonden door onze marketplace partners.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen? Je kan je geplaatste bestelling niet meer aanpassen. Wat je wel kunt doen? Je kunt altijd binnen de retourtermijn retourneren. Je krijgt dan na verwerking van je retour je geld terug.

Ruilen & retourneren

Ik ben niet tevreden met (een deel van) mijn aankoop, kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren? Retourneren mag bij &C binnen 30 dagen nadat je de items ontvangen hebt. Ben je op het item gaan zitten, heeft je cavia er een hap uit genomen of heeft je schoonmoeder er koffie over gemorst? Helaas, alle items moeten zich in originele staat verkeren, inclusief (prijs)kaartjes en mogen niet gewassen zijn. 

Kan ik mijn aankoop kosteloos retourneren? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, dat kan helaas niet. Retourneren kan uiteraard wel (binnen 30 dagen), maar de kosten daarvan zijn voor jou.

Hoe kan ik retourneren? Door een mail te sturen naar: shop@andcmedia.nl

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Door een mail te sturen naar: shop@andcmedia.nl

Er is iets mis met mijn artikel, wat moet ik doen? Wat balen! Je kunt een mail sturen naar shop@andcmedia.nl, dan gaan we je helpen met een passende oplossing.

Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden? We hebben veel verschillende betaalmogelijkheden, zo kun je betalen met: iDeal, PayPal, VISA, Credit Card, Apple Pay en de &C Cadeaukaart.

&C Cadeaukaart

Een &C Cadeaukaart gekocht of ontvangen en kom je er niet uit? Lees onderstaande veelgestelde vragen: Hoe kan ik mijn &C Cadeaukaart besteden in de webshop Kies bij de stap betaling in het afreken proces voor de betaaloptie BeautyCadeau. Voer jouw kaartnummer en security code in (staat achter de kras laag) en rond je bestelling af. Is de kaart te gebruiken in combinatie met andere acties? Zeker, je kunt gewoon producten met korting afrekenen met de &C Cadeaukaart. Mijn &C Cadeaukaart is niet geactiveerd bij aankoop of heeft geen waarde, wat moet ik doen? Neem dan contact op met de klantenservice van BeautyCadeau via dit formulier. Moet ik mijn &C Cadeaukaart in één keer besteden? Nee hoor, je kunt 'm net zo vaak gebruiken zoals jij dat wilt. Hoe kan ik zien hoeveel saldo er op mijn cadeaukaart staat? Voer hier jouw kaartnummer en security code in om jouw saldo te checken.

Waar kan ik de &C Cadeaukaart verzilveren? Met de &C Cadeaukaart kun je alle producten uit &C Store en &C Webshop shoppen, zoals de beautyproducten van PIXI en JANZEN. Ook kun je je slag staan bij Rituals en ICI PARIS XL of een dag ontstressen in een wellnessresort, zoals de Veluwse Bron. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle deelnemende ketens.

Ik kom er nog steeds niet uit, hoe kan ik hulp krijgen? Neem voor overige vragen contact met ons op via 020-2093635 (tijdens kantooruren) of via cadeaukaart@andc.tv.