Kelly's klerenkwestie: 'Wat draag ik onder een jurk met een diepe decolleté?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Wat draag ik onder een jurk met een diepe decolleté?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

19 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld: Tom Seldam

Gepubliceerd op

19 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld: Tom Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

'Ik heb een jurk met een diepe decolleté gekocht, maar ik wil niet dat je mijn bh ziet. Wat draag ik eronder?' - Charly

Kelly: 'Je hebt tegenwoordig meerdere opties. Er zijn speciale bh's die laag eindigen tussen je borsten en speciaal zijn ontworpen voor dit soort decolletés. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen en maten en werken ontzettend goed. Let wel op: deze bh's zorgen voor een push-up effect, dus als je al een flinke cup hebt, valt je decolleté nog meer op.

MAGIC Bodyfashion € 42,99

MAGIC Bodyfashion

Nog een goede optie - die wel wat oefening vergt - is body tape. Neem de tijd om wat goede tutorials te kijken zoals die van Litchy, een fijn merk op het gebied van handige body-accessoires als boob tape. Zij hebben goede video's waarin ze uitleggen hoe je de tape gebruikt. Vergeet overigens niet om ook tepelbeschermers aan te schaffen. Dit voorkomt pijnlijke situaties aan het einde van de avond wanneer de tape er weer af moet.

Litchy Boob Tape € 19,95

Litchy Boob tape

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Wat is de perfecte witte top voor onder een blazer?'

Wil je de boel laten en heb je geen zin in speciale bh's of plakconstructies rondom je borsten? Dan kun je er ook voor kiezen om je kleding aan je huid vast te tapen met fashion tape. Zelf gebruik ik het liefst die van Hollywood Fashion Secrets, daar heb ik hele galajurken mee vastgeplakt. Wanneer je aan de slag gaat met fashion tape is het vooral belangrijk dat de huid schoon, droog en lotionvrij is. Anders plakt de tape niet.

Hollywood Fashion Secrets € 15

Hollywood Fashion Secrets

De laatste optie is om toch te kiezen voor een mooie bh of body die styling wise iets toevoegt aan je look. Denk hierbij aan een mooie, kanten of mesh bh. In dat geval is het helemaal niet erg als je de randjes van een bh ziet.'

Love Stories € 60

Love Stories

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Meer Style