&C the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Alle campagnes worden door het in-house team van the brandstudio ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot en met distributie. Waar mogelijk doorvertaald naar  360-graden campagnes naar online & social video-series, stories en advertorials; print advertorials en inserts; podcasts; live events, activaties en de inzet van testpanels.

Om de vooraf bepaalde performance-doelstellingen te realiseren (bereik, Q-views, engagement, impact)  adviseert the brandstudio hoe de mix van alle &C-kanalen het meest effectief ingezet kan worden. Met vooraf duidelijk afgestemde KPI’s en tussentijds en achteraf volledige rapportages. Onze campagnes mogen altijd verspreid worden (zonder extra buy-outs) via de eigen kanalen van de opdrachtgever en kunnen ook altijd met extra ‘paid’ budget groter gemaakt worden, met verspreiding binnen en buiten de &C-kanalen om.

Showreel 2021 - 2022

Showreel 2017 - 2020

GET IN TOUCH sales@andcmedia.nl

Voedingscentrum - VriendenLoterij

Lifestyle

Voedingscentrum

lees nu
Entertainment

VriendenLoterij

lees nu

TK Maxx - Primark

Lifestyle

TK Maxx

lees nu
Style

Primark

lees nu

NIVEA - Swiss Sense

Beauty

NIVEA

lees nu
Lifestyle

Swiss Sense

lees nu

Persil - Lego DOTS

Lifestyle

Persil

lees nu
Oh Baby!

Lego DOTS

lees nu

Dolce Gusto - SPA

Lifestyle

Dolce Gusto

lees nu
Body & Mind

SPA

lees nu

hannah - Flink

Beauty

hannah

lees nu
Lifestyle

Flink

lees nu

ANWB - Persil

Lifestyle

ANWB

lees nu
Lifestyle

Persil

lees nu