Deze spuuglelijke modetrend zagen wij effe niet aankomen

Style

Deze spuuglelijke modetrend zagen wij effe niet aankomen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 april 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

24 april 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Dubieuze modetrends maken wel vaker een comeback. Wie had gedacht dat Crocs, sokken in open schoenen en trainingspakken ooit de modewereld zouden veroveren? Desondanks blijven we verbaasd over deze nieuwe modetrend die ineens overal opduikt.

We zagen ze allereerst op de catwalk en daarna ook op social media en in de winkels: panty's. Witte panty's om precies te zijn. Het type panty dat je uit de kast pakt voor je carnavalskostuum.

Op de catwalk Ze waren jarenlang uit den boze - oké vooruit, op je huwelijksnacht zijn ze toegestaan - maar vanuit het niets zijn witte panty's hot. Zo kwamen ze tijdens New York Fashion Week voorbij in de show van Altuzarra en Tibi. Soms met een glansje of een patroon, maar vaak ook gewoon een simpel model.

De modewereld combineert de panty met zwarte en marineblauwe rokken en jurken, maar ook met een compleet witte outfit. Hoe fabulous  het er ook uitziet op social media: wij zijn benieuwd hoeveel mensen in het echie wegkomen met deze trend. Kwestie van wennen of toch een een trend waar we met schaamrood op de kaken naar terug zullen kijken? De tijd zal het leren.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style