Puilt je handbagage weer eens uit? Zo pak je de ideale koffer voor je stedentrip

Style

Puilt je handbagage weer eens uit? Zo pak je de ideale koffer voor je stedentrip

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 april 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

18 april 2024 om 16:00

Je gaat een weekend naar Londen, Parijs of Milaan en gooit tijdens het inpakken van alles en nog wat in je koffer. Je nieuwe hakken? Mee. Hoed? Mee. Bodywarmer, lange jas, korte jas? Mee, mee, mee. Je weet maar nooit wanneer het allemaal van pas kan komen. 

Kelly's Koffer: Stedentrip - &C x Primark

Kelly's Koffer: Stedentrip - &C x Primark

Uiteindelijk komt de helft nooit van pas en mis je precies die broek die je thuis hebt laten liggen. Herkenbaar? Kelly Huisman - stylist der Nederlandse sterren - to the rescue. In onze driedelige miniserie geeft ze de perfecte inpaktips voor drie verschillende soorten vakantie: stedentrip, familievakanties en zonvakanties. Dat doet ze niet alleen, dat doet ze samen met Primark, dé go to store voor al je reis-essentials én meer.

De stedentrip In deze video trapt ze af met de stedentrip. De vakantie waar je precies niet met een veel te grote en zware koffer aan wilt beginnen, want: loopt zo lullig over die Spaanse kinderkopjes. Of in die Londense regenbui. Het eisenpakket? Het liefst past alles in je handbagagekoffer, maar loop je er wel alle dagen leuk én comfortabel bij. Te veel gevraagd? Nee hoor, geen hak te hoog voor Kelly.

Je knippert met je ogen en ze heeft de klus geklaard. Het geheim achter de perfect gepakte koffer? Iets met vooruitdenken, shoppen bij Primark en slim inpakken. Bekijk de video en aanschouw zelf met hoe weinig kleren je zo veel leuke outfits mee kunt nemen. Pssst: ook voor de man - je moet ze op inpakgebied toch altijd een beetje in de gaten houden - heeft Kelly nog wat handige tips paraat.

Win 150 euro aan shoptegoed Alle items in de video zijn voor fijne prijzen te koop bij Primark, inclusief die handige schoenenzak (werden wij dan weer enthousiast van). Helemaal leuk is dat we aan het eind van onze miniserie drie giftcards ter waarde van 150 euro mogen weggeven. Shop je al die reis-essentials én meer, nog gratis ook.

Meedoen? Laat hieronder je gegevens achter en met een beetje geluk paradeer je tijdens je stedentrip ook nog eens in een aantal gloednieuwe outfits van Primark over het strand. Liever niet wachten en zelf al die leuke kleding, koffer en schoenenzak uit deze video inslaan? Dat kan. Je vindt de artikelen in elke Primark bij jou in de stad.

Dit is een samenwerking met Primark.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.