This ain't Texas, maar we zijn wel fan van die cowboylook: dit zijn de 5 leukste cowboylaarzen

Style

This ain't Texas, maar we zijn wel fan van die cowboylook: dit zijn de 5 leukste cowboylaarzen

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Sinds Beyoncé met haar knalleralbum Cowboy Carter de hitlijsten bestormt, is het hele internet in de ban van de cowboylook. Natuurlijk begrijpen we het als je niet met hoed en al de koffietent in stapt, het kan ook subtiel. Daar zijn deze vijf cowboylaarzen perfect voor.

De westernlook is in ieder geval allang populair bij de sterren, dus je weet zeker dat je niet halsoverkop een of andere stomme trend aanschaft. Harry Styles werd vorig jaar al gespot in een van top tot teen roze cowboypak, maar met die laarzen doe je al gek genoeg.

Lees ook: Flinke flater: 'Deze cowboyhoed zit zo strak, dat het een streep op mijn voorhoofd achterlaat'

Blauwe Sacha cowboyboots - Sacha

1. Een keer wat anders, €200 (nu €140) Met deze linedance-waardige boots steel jij de show. Sacha komt elk seizoen met een nieuwe collectie echt leren cowboylaarzen. Ze zijn wel wat prijzig, maar dan heb je ook gelijk goed spul. Effe strijden om ze in te lopen, maar daarna loop je net op blauwe wolken.

Esuals bruine cowboylaarzen met flap - Esuals

2. Classic met een twist, €45 Het is heel trendy om je baggy jeans over je laarzen heen te doen, en zo net een sneak peek van je gave laarzen weg te geven. Maar met deze suède khaki exemplaren van Esuals is dat niet nodig. Zulke laarzen gingen al eerder viral bij de Zara en Bershka, maar dit paar past ook echt bij de cowboystijl. Stap maar in het zadel en je lijkt net op een karakter uit een Clint Eastwood-film.

roze rood metallic cowboyboots - Most Wanted

3. In een nieuw (kleurrijk) jasje, €90 Ben je wel in voor wat kleur? Dan zijn deze laarzen van Most Wanted voorbestemd voor jou. Als je geen zin hebt in een basic bruin of grijs trek je deze vlammers uit de kast. Top voor een festival, of gewoon op het terras onder het genot van een Cosmopolitan. Past wel zo leuk bij het kleurenschema. Als je geen liefhebber van roze bent, zijn ze er trouwens ook in het blauw-groen, oranje-roze en zilver.

Lees ook: Bucketlist material: dit zijn de 5 mafste festivals ter wereld

rode cowboylaarzen ASOS

4. Red (Taylor's version) €70 Zoek je nog wat inspiratie voor Taylor Swifts Eras Tour? Met deze rode showstoppers pas je precies in het 'Red'-thema van de zangeres. Behoor je juist tot de ongelukkige zielen die geen kaartjes hebben kunnen scoren? Dan krijg je van deze ASOS-stappers het gevoel dat je er toch een beetje bij bent.

zwarte cowboy laarzen Elise store

5. Simpel mag er ook wezen, €49 Maar hey, als jij niet dood gevonden wilt worden in knalroze boots, dan is dit zwarte paar van Elise Store ook leuk om mee rond te paraderen. Die donkere kleur kan je combineren met zo ongeveer elk kledingstuk in je kast. Of je nou gaat voor een lange linnen jurk, of een kort spijkerrokje: deze laarzen maken je look compleet. Is maar beter ook, heb je een excuus ze te kopen.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen