Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Beauty

Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

17 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom Ten Seldam

Gepubliceerd op

17 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom Ten Seldam

Je sterrenbeeld vertelt je meer dan alleen wie je beste match is of wat je volgende carrièrestap zou kunnen zijn. Het kan je ook helpen om de perfecte nagellakkleur te vinden. Ja, je hebt het goed gehoord. Het universum heeft de perfecte nagellakkleur voor jouw sterrenbeeld in gedachte.

Komt-ie.

Ram (21 maart - 19 april) Als Ram is het geen verrassing dat rood de kleur voor jou is. Net als je vurige persoonlijkheid zullen je nagels in deze vurige kleur zeker opvallen. Bovendien is rood de kleur van passie en ambitie, net als jij.

Stier (20 april - 20 mei) Stieren houden van comfort en luxe, en dat geldt ook voor hun nagellakkeuze. Pastelgroen is de perfecte kleur voor jou omdat het subtiel is maar toch stijlvol. Bovendien is het de kleur van de natuur, en dat past bij jouw liefde voor aarde en alles wat groen is. Of zoiets. Lees ook: Voor echte luiaards: deze foundation hack scheelt tijd, geld en ruimte in je make-up tas

Tweeling (21 mei - 20 juni) Tweelingen zijn altijd in beweging en hebben een verfrissend perspectief op het leven. Daarom past oranje het beste bij jouw sterrenbeeld. Deze kleur is levendig, net als jij. Het zal je nagels laten stralen en je een extra dosis energie geven.

Kreeft (21 juni - 22 juli) Kreeften zijn zachtaardig en gevoelig van nature, dus een zachte kleur past het beste bij jou. Lichtblauw is de kleur van rust en sereniteit, en dat is precies wat jij nodig hebt. Het zal je helpen om te ontspannen en je nagels te laten stralen zonder te overheersen.

Leeuw (23 juli - 22 augustus) Leeuwen zijn, natuurlijk, de koningen van het dierenrijk, en daarom is goud de perfecte nagellakkleur voor jou. Goud is de kleur van rijkdom en overvloed, en dat past bij jouw moedige persoonlijkheid. Bovendien zullen je nagels glanzen als nooit tevoren, en dat is precies wat je wilt.

Maagd (23 augustus - 22 september) Maagden zijn praktisch en georganiseerd, maar dat betekent niet dat ze niet van glamour houden. Bordeauxrood is de kleur voor jou omdat het chic en sophisticated is. Het past bij je georganiseerde en professionele persoonlijkheid, maar laat je tegelijkertijd stralen.

Weegschaal (23 september - 22 oktober) Weegschalen houden van harmonie en balans in hun leven. Lavendel is jouw kleur omdat het rustgevend en verfrissend is. Het zal je nagels laten stralen en je helpen om in balans te blijven, precies waar je naar op zoek bent.

Schorpioen (23 oktober - 21 november) Schorpioenen zijn mysterieus en gepassioneerd van nature. Pioenroze is het voor jou omdat het zowel zacht als intens is. Het zal je nagels laten opvallen en je laten stralen, terwijl het toch past bij je mysterieuze persoonlijkheid.

Boogschutter (22 november - 21 december) Boogschutters zijn avontuurlijk en vrolijk, en daarom past turkoois het beste. Deze kleur is levendig en opvallend, net als jij. Het zal je nagels laten stralen en je energie geven om de wereld te verkennen.

Steenbok (22 december - 19 januari) Steenbokken zijn serieus en gedisciplineerd. Donkerpaars is de kleur voor jou omdat het zowel stijlvol als elegant is. Deze kleur past perfect bij je ambitieuze persoonlijkheid. Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze flawless foundation geeft je een instant vlekkeloze huid

Waterman (20 januari - 18 februari) Watermannen zijn vernieuwend en progressief en daarom past zilver het beste bij jouw sterrenbeeld. Zilver is de kleur van moderniteit. Het zal je nagels laten opvallen en je een futuristische uitstraling geven.

Vissen (19 februari - 20 maart) Vissen zijn dromerig en intuïtief, dus een zachte kleur is jouw ding. Zeegroen is de perfecte kleur voor jou omdat het zowel zacht als opvallend is. Het past bij je creatieve en artistieke persoonlijkheid en zal je nagels laten stralen.

Dus daar heb je het - de perfecte nagellakkleur voor jouw sterrenbeeld. It’s written in the stars, zullen we maar zeggen.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen