Vraag het Beauty Editor Xana: 'Hoe creëer je makkelijk en snel een goede cat-eye met eyeliner?'

Beauty

Vraag het Beauty Editor Xana: 'Hoe creëer je makkelijk en snel een goede cat-eye met eyeliner?'

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

19 januari 2024 om 12:00

Gepubliceerd op

19 januari 2024 om 12:00

Heb jij prangende beautyvragen? Of een beauty-onderwerp waar je van staat te popelen om over te lezen? Vertel het ons. Iedere week beantwoordt onze Beauty Editor Xana één van jullie beautyvragen. Met deze week: praktische eye-liner.

'Hi Xana, hoe creëer je makkelijk en snel een goede cat-eye met eyeliner? Heb je bepaalde tips en tricks die ik kan gebruiken?' - Maaike

Hi Maaike. Een eye-liner. Jep, toch een van de meest gevreesde make-up looks. Ook ik vond dit in het begin erg lastig om zonder kronkels op mijn oogleden te krijgen. En dé irritatie wanneer de ene winged-eyeliner pérfect lukt en de tweede schots en scheef staat. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan gauw verder. Ik heb namelijk dé perfecte tip voor jullie. Dan heb je straks een strakke cat-eye in een handomdraai. Dé beautytool voor de perfecte cat-eye Een strakke cat-eye look creëer je gemakkelijk met déze handige tool. Komt-ie. Tromgeroffel.. de Liner Designer van BeautyBlender. Ik zou dit iedereen aanraden. Je plaatst 'm tegen je ooglid aan, schuift 'm in de juiste angle en gaan met die banaan. Je zet zo, hupasaké een streeppie. Handiger kan niet. Ren dus nu naar de winkel en bekijk de tutorial hieronder.

Ben jij ook benieuwd naar een bepaald beauty-onderwerp? Stuur mij je prangende beautyvragen: xana.ferreira.chicano@andcmedia.nl. Wie weet beantwoord ik jouw vraag wel volgende week vrijdag.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Shop meer beautyproducten