Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn de populairste nagellakkleuren van 2023?'

Beauty

Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn de populairste nagellakkleuren van 2023?'

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

3 maart 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

3 maart 2023 om 12:00

Heb jij prangende beautyvragen? Of een beauty-onderwerp waar je van staat te popelen om over te lezen? Vertel het ons. Iedere week beantwoordt onze Beauty Editor Xana één van jullie beautyvragen. Met deze week: trendy nagellakkleuren.

'Hey Xana! Nu de lente eraan komt en ik mijn nagels weer ga doen, wat zijn nou de meest populaire nagellakkleuren van 2023?' - Lisa

Hey Lisa. Superleuke vraag. Get ready to nail it. Het is tijd om te praten over de meest trendy nagellakkleuren van 2023. Dit jaar zijn we helemaal in voor felle en heldere kleuren. So without further ado, laten we in de top 7 duiken. Lees ook: Puisten rond je menstruatie? Zó kom je er direct vanaf volgens de dermatoloog

7 trendy nagellakkleuren in 2023

1. Hot Pink Als eerste hebben we hot pink. Deze kleur is fel en gewaagd. Het is een feestje op je nagels, en iedereen is uitgenodigd.

2. Elektrisch blauw Deze kleur is de perfecte mix van speels en uitdagend, en ziet er vooral prachtig uit op langere nagels. Plus, het is een geweldige gespreksstarter - geloof ons, je zult links en rechts complimenten krijgen.

3. Lime green Heb je een beetje lef? Ga dan voor limoengroen. Deze gedurfde kleur is niet voor bangeriken. Combineer het met een funky outfit en je bent ready to go.

4. Metallic goud Wil je een beetje bling toevoegen aan je leven? Dan is metallic goud het antwoord, perfect voor speciale gelegenheden (of gewoon voor als je je chic wil voelen).

5. Felrood Feeling fiery? Ga voor felrood. Deze klassieke kleur raakt nooit uit de mode, maar in 2023 gaan we voor een feller en gedurfder rood dan ooit tevoren. Het is de perfecte manier om je look op te fleuren.

6. Neon oranje Als je een statement wil maken, is neon oranje de juiste keuze. Deze gedurfde kleur is als de zon op je nagels, en zal zeker de aandacht trekken waar je ook gaat. Bovendien is het de perfecte kleur voor de zomer.

7. Pastelpaars Last but not least, hebben we pastelpaars. Deze zachte tint is de perfecte manier om een vleugje vrouwelijkheid aan je look toe te voegen. Het is als een lentetuin op je nagels, en het tovert zeker een glimlach op je gezicht telkens als je naar je handen kijkt.

Dus hier heb je het: de zeven grootste nagellaktrendkleuren van 2023. Welke ga jij als eerste uitproberen? Vergeet niet dat nagellak draait om plezier hebben en jezelf uitdrukken, dus wees niet bang om een beetje wild te doen. Veel plezier met lakken.

Ben jij ook benieuwd naar een bepaald beauty-onderwerp? Stuur mij je prangende beautyvragen: xana.ferreira.chicano@andcmedia.nl. Wie weet beantwoord ik jouw vraag wel volgende week vrijdag.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Shop beauty producten