Vliegt de winkels uit: deze glanzende lichaamsolie van Kruidvat kost je slechts een paar euro

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze glanzende lichaamsolie van Kruidvat kost je slechts een paar euro

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

27 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

27 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

In de zomer laten we onze benen - oké, en onze armen, buik, rug, schouders - graag glanzen. De smeersels die je lichaam bedekken met glitters zijn vaak takkeduur, maar wij vonden een exemplaar voor een prikkie.

Hoera, op naar Kruidvat!

Zonnige gloed Wij zijn niet vies van een beetje glitter. Als de zon schijnt, mag een shimmering lichaamsolie niet ontbreken in onze routine. Kom maar op met die zonnige gloed. Zorgt ervoor dat we de hele dag blijven stralen, zelfs als het buiten dertig graden is en je de hele dag op kantoor zit.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt spotgoedkope dupe van peperdure gezichtscrème

Zoete geur Waar we niet altijd zin in hebben, is een paar tientjes wegleggen voor zo'n lichaamsolie. En dat kost-ie vaak wel. Gelukkig heeft het huismerk Kruidvat ook een fijne zomerolie in hun assortiment. De Kruidvat Vanilla & Macadamia Body Oil zorgt door de parelmoerdeeltjes voor een glinstering over het hele lichaam. De zoete geur van vanille en macadamianoot blijft de hele dag hangen. Hmm..

Droge benen Zijn je benen zo droog als een krijtbord? Dan wordt deze olie ook je beste vriend. Doordat de olie is verrijkt met ingrediënten als sheaboter en amandelolie laat het je huid lekker zacht aanvoelen.

Waar wacht je nog op? Haast je naar de Kruidvat. De olie scoor je voor slechts 3,99 euro. Met een beetje geluk is er ook nog eens een 1+1-actie.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen