Ruiken als Adele? Dit is al twintig jaar lang haar favoriete parfum

Beauty

Ruiken als Adele? Dit is al twintig jaar lang haar favoriete parfum

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld NLBeeld

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld NLBeeld

Wat Adele heeft, willen wij ook hebben. Niet alleen haar prachtige stem, maar ook haar looks en garderobe. En tja, als we er dan toch achterkomen wat haar favoriete parfum is, doe ons die ook maar dan.

Wat blijkt? Adele gebruikt al twintig jaar dezelfde parfum.

Zware geur In een interview Billboard vertelde Adele eens dat ze waarschijnlijk nooit haar eigen luchtje gaat uitbrengen. Jammer, maar ze heeft een goede reden. Dat luchtje zou ze zelf nooit dragen, omdat ze al sinds haar vijftiende dezelfde parfum gebruikt. Ja, je leest het goed: sinds haar vijftiende. Dat is wat men trouw noemt. Lees ook: Tijd om terug te blikken: dit waren de bizarste (namen voor) beautytrends in 2023

En welke parfum dat dan is? Hypnotic Poison van Dior. Een redelijk zware geur met bittere amandelen en karwij, Arabische jasmijn, vanille en muskus. Zo, weet je gelijk waar Adele naar ruikt. Hypnotic Poison kost 75,50 euro voor 30 milliliter en scoor je bij je favoriete parfumerie. Kun je 'm gelijk op je verlanglijstje zetten voor kerst.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen