Dag winterhuid: met deze populaire tanning spray heb je direct een zomerse glow

Beauty

Dag winterhuid: met deze populaire tanning spray heb je direct een zomerse glow

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

21 februari 2023 om 14:00

Gepubliceerd op

21 februari 2023 om 14:00

De winter is op z'n retour, maar onze vermoeide winterhuid blijft hangen als een clingy ex. Maar vrees niet, want tanning sprays zijn hier om je te redden.

Ah, het is bijna lente. Die tijd van het jaar waarin de bloemen beginnen te bloeien, de vogels beginnen te zingen en mensen zich realiseren hoe grauw hun huid is geworden tijdens de wintermaanden. Een tanning spray kan wonderen doen, voor als je ook behoefte hebt aan wat extra glow.

Ja, dat klopt, die magische mist in een bus belooft je te veranderen in een glowy godin. En het beste deel? Je hoeft niet eens een enkeltje Mallorca te boeken om het te krijgen. In feite kun je de hele dag binnen blijven, je onderdompelen in de warmte van je tanning spray en doen alsof je ergens op een tropisch strand bent.

Lees ook: Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn de grootste beautytrends van 2023?'

Deze tanningspray wordt je bestie En als je tanning spray gaat gebruiken, waarom dan niet het beste van het beste proberen? Ik heb het over TanRevel. Dit product is niet alleen de perfecte oplossing om een vlekkeloze glow te krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon, het is ook de perfecte oplossing voor degenen onder ons met heel weinig geduld.

Ook fijn: de spray geeft iedere huidskleur gegarandeerd een boost. Natuurlijk kan het gebruik van een tanning spray een beetje riskant zijn als je huid richting RAL 9010 gaat, volg daarom zorgvuldig de instructies op de verpakking om Oompa Loompa-incidenten te voorkomen. Bij juist gebruik zie je eruit als Brooke Shields in Blue Lagoon of Beyoncé tijdens Superbowl. Precies, dat wil je.

Déze gezichtsbruiner is de perfecte toevoeging aan jou beauty routine

Uitverkocht
25 ,00

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen