Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn de grootste beautytrends van 2023?'

Beauty

Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn de grootste beautytrends van 2023?'

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

17 februari 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

17 februari 2023 om 12:00

Heb jij prangende beautyvragen? Of een beauty-onderwerp waar je van staat te popelen om over te lezen? Vertel het ons. Iedere week beantwoordt onze Beauty Editor Xana één van jullie beautyvragen. Met deze week: de grootste beautytrends van 2023.

'Hey Xana, wat zijn de grootste beautytrends van 2023 die we echt moeten kennen? - Laila Hi Laila, bedankt voor je leuke vraag. De Fashion Weeks brachten weer extreem veel nieuwe beautyinspiratie. Love it. De lente/zomer-collecties van 2023 stonden weer vol inspirerende verrassingen. Wat we zagen? Enorm optimistische trends, met statements in regenboogkleuren, glitter en diamanten. Maar we gingen ook terug naar de basis met natuurlijke make-uplooks en zagen gekke trends als gebleekte wenkbrauwen. We hebben alle belangrijke trends voor je op een rij gezet. Zodat jij ook weer op de hoogte bent. Scrol gauw naar beneden voor de zes grootste beauty trends van 2023.

De 6 grootste beautytrends van 2023

1. Opvallende oogschaduw

2. Eyeliner op je onderlid

3. Gebleekte wenkbrauwen

4. Natuurlijke glow

5. Glitters en diamanten

6. Statement lippen

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Shop beauty producten