Julia Roberts zweert bij déze haarspray voor perfect geföhnd en volumineus haar

Beauty

Julia Roberts zweert bij déze haarspray voor perfect geföhnd en volumineus haar

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

8 juli 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

8 juli 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: volumineus haar als Julia Roberts.

Topactrice Julia Roberts staat gelijk aan supervolumineus haar. En wat zijn we jaloers. Van haar grote haaronthulling in Pretty Woman tot haar cascade bruidsopsteeksel in Steel Magnolias. En vergeet de krullen in Mystic Pizza niet. Als jij altijd al naar het geheim zocht van Roberts, zoek dan niet verder. Wij hebben hier hét antwoord. Lees ook: Kate Moss vertelt: déze SPF-crème van 6(!) euro is haar geheime wapen voor een gezonde huid Hét haargeheim van Julia Roberts Deze schone heeft al verschillende kapsels geprobeerd, maar op één kapsel zijn we écht dol: Roberts blow-dry. Ze heeft ons onlangs haar geheim verklapt. Ze deelde namelijk haar favoriete volumehaarspray op Instagram. Volgens de actrice is déze spray hét product waarmee je je haar én uiteindelijk je zelfvertrouwen een boost geeft. Nou, willen we hebben.

Dream Big Instant Volumizing Spray Deze Dream Big Instant Volumizing spray is ook geliefd bij andere celebs. Waarschijnlijk omdat-ie geproduceerd is door de bekende haarstylist Serge Normant. Duh. De spray is onderdeel van Serge Normants Dream Big Collection die ook een shampoo, conditioner en volumizing mousse bevat. Heb je dun en droog haar? Dan is-ie perfect voor jou. Dus waar wacht je nog op? Volume creëren als Julia Roberts? Shop de spray dan hier.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer beautyproducten