Kate Moss vertelt: déze SPF-crème van 6(!) euro is haar geheime wapen voor een gezonde huid

Beauty

Kate Moss vertelt: déze SPF-crème van 6(!) euro is haar geheime wapen voor een gezonde huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

7 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

7 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: gezond en stralend gezicht als Kate Moss.

Kate Moss geeft ons eindelijk een blik achter de schermen. Ze zegent ons met allerlei praktische en vooral simpele beauty tips. Houden we van. Thanks Kate. Als het op beauty aankomt hoeft 't volgens Kate echt niet ingewikkeld te zijn. Ze wijst ons erop: haar routine is simplistisch as hell. Ze zweert namelijk bij één product. En 't leuke? Haar fave beauty-item is ook nog betaalbaar. Stop 'm daarom gauw in je winkelmandje. Lees ook: Jennifer Aniston zweert bij déze gezichtszeep van 5(!) euro voor een gezonde huid Hét geheime wapen Dit model vertrouwt er écht op, komt-ie: Ambre Solaire Ultra-Hydrating SPF 30 van Garnier. Hiermee houdt ze haar huid gezond en glowy. Ze gebruikt 't als een dagcrème én 't beschermt ook nog is tegen schadelijke zonnestralen. Ook al is het nu herfst en zijn de dagen grauw.. het is erg belangrijk om een SPF te gebruiken. Die stralen gaan er namelijk gewoon doorheen. Smeren dus.

Zonnebrand is very important Moss laat weten dat een zonnebrand smeren de belangrijkste stap is binnen haar beauty routine. Het beschermt je huid tegen UVA, UVB en infrarood. Wat houdt dat in? 'T verlaagt je risico op huidkanker en gaat vroegtijdig huidveroudering en pigmentatie tegen. Erg belangrijk dus.

Of shop déze SPF van Hello Sunday, een goed alternatief als je 't ons vraagt

Uitverkocht
21 ,00

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer SPF-crèmes