Vliegt de winkels uit: deze lippenstift zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van je lippen naar boven komt

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze lippenstift zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van je lippen naar boven komt

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

22 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Leuk hoor al die nieuwe cosmeticamerken, maar soms grijpen we ook gewoon graag naar een klassieker die we eigenlijk een beetje waren vergeten. Net als de Black Honey lipbalm van Clinique die een comeback lijkt te maken.

Het internet raakt niet uitgepraat over de Black Honey lipbalm, maar nieuw is-ie zeker niet. Deze lippenstift is al sinds 1971 een begrip en dat is niet voor niks. Deze balm zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van je lippen naar boven komt en daarmee is-ie geschikt voor iedere huidskleur.

Lees ook: Droge poten? Met dit wondermiddel worden je hielen weer zijdezacht

Bedolven onder positieve reviews Op social media laten mensen massaal weten dat ze fan zijn van de lippenstift. 'Ik heb eindelijk de Black Honey lipbalm van Clinique kunnen bemachtigen. Ik probeer deze klassieker al heel lang te kopen, maar hij is overal uitverkocht. De kleur lijkt heel donker, maar het brengt juist je eigen kleur naar boven. Iedereen kan het dragen en het ziet er heel goed uit. Mijn gezicht wordt gelijk een stuk levendiger,' zegt iemand op TikTok. Klinkt goed.

De Black Honey lipbalm scoor je voor 29 euro. Niet goedkoop, maar hey, dan heb je wel een klassieker van een lippenstift.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty