Baanbrekend en handig: vitaminepleisters zijn dé TikTok-sensatie voor een stralende huid

Beauty

Baanbrekend en handig: vitaminepleisters zijn dé TikTok-sensatie voor een stralende huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

Beeld: Pexels

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

Beeld: Pexels

Fan van een stralende huid, maar geen zin in dagelijkse pillen of talloze crèmes? Geen zorgen. Ontdek de coolste self-caretrend die TikTok verovert: vitaminepleisters.

Het concept is simpel: plak het op je huid, laat de sticker zijn magie doen, en voilà, een stralende huid. En het leuke? Het uiterlijk van deze pleisters. Vergeet die saaie medicinale uitstraling. Deze pleisters lijken eerder op tatoeages. Dus je krijgt niet alleen een gezondere huid, maar je ziet er ook nog eens stylish uit. Dubbele winst, toch? Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze populaire Zara-parfum ruikt superduur maar kost een tientje

Vitaminepleisters gaan viraal

Wat zit er eigenlijk in deze pleisters? Nou, we hebben het over een mix van wetenschappelijk onderbouwde vitamines en adaptogenen die niet alleen je geheugen en concentratie verbeteren, maar ook je haar, huid, nagels en botten ondersteunen. En dit alles zonder de toevoeging van rare ingrediënten.

Voor een prikkie te scoren Met een prijs vanaf € 15 voor een set van 6 patches, is het ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Wat is nu € 15 als je daarmee een stralende, gezonde huid kunt krijgen? Een koopje, als je het ons vraagt.

Laten we wel eerlijk zijn, we weten allemaal dat er geen magisch middel bestaat voor perfectie. Maar hey, deze pleisters zijn zeker het proberen waard. Dus waar wacht je nog op? Plak, peel, repeat, en zie hoe je huid op magische wijze transformeert. Het is als een schoonheidsslaapje, maar dan in de vorm van een pleister. En zoals wij altijd zeggen, waarom moeilijk doen als het ook plakkerig kan?

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen