Eén apparaat, dubbel genot: deze vibrator is een held voor je skincare én orgasmes

Beauty

Eén apparaat, dubbel genot: deze vibrator is een held voor je skincare én orgasmes

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 21:00

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 21:00

Elke maand neemt beautyredacteur Xana Ferreira Chicano een beautytrend onder de loep en vraagt ze zich af: je geld waard of kun je je zuurverdiende pegels beter besteden? Deze keer: een vibrator en skincaretool in één.

Wat willen vrouwen? Een stralende huid. En heel. Veel. Orgasmes. Nou, die combi kun je krijgen. T(r)il je selfcare naar een hoger niveau met de Touch X. Het merk We-Vibe introduceert een vibrator meets huidverzorgingsapparaat: de Touch X. Ja, dat lees je goed. Het merk beweert dat-ie gebruikt kan worden van bad tot slaapkamer. Skincare meets sexual pleasure, of zoiets. Lees ook: Knap kunstje: zo plak je nepwimpers als een pro

Vibrerende huidverzorging Laten we beginnen met het voor de hand liggende: dat ding trilt. Het wordt dan wel (mede) op de markt gebracht als skincare-apparaat, maar laten we eerlijk zijn: de vibratie is de echte ster van de show. De Touch X kun je gebruiken tijdens voorspel, voor een lichaamsmassage of als extraatje tijdens de seks met je partner. Plus: hij is oplaadbaar en waterdicht.

Maar deze vibratie is dus niet alleen goed voor je sex game, ze heeft ook voordelen voor je gezicht. Door een vibrator toe te voegen aan je skincareroutine, ervaar je de voordelen van een verbeterde bloedsomloop: meer glans, minder wallen. Verder kan het masseren van je gezicht collageenproductie bevorderen, gifstoffen uit je lijf verwijderen en spierspanning verlichten. Ook is het een massagetool waarmee je makkelijk foundation blendt en make-up en serums aanbrengt. Multifunctioneel dus.

Seksspeeltje voor je gezicht Een vibrator gebruiken als huidverzorgingstool is niet nieuw. Muzikant Toni Braxton onthulde in 2020 dat ze er een gebruikt in haar skincareroutine. Misschien is het langdurige resultaat niet wetenschappelijk bewezen, toch kan het geen kwaad het eens te proberen voor een instant glow. Niet onbelangrijk: is het gebruik van een seksspeeltje op je gezicht wel veilig? Dermatologen laten weten: het kan, maar maak het wel goed schoon. Dus niet eerst je vajayjay stimuleren en daarna je gezicht exfoliëren. We willen geen kruisbesmetting. Ook moet je het speeltje niet in de hoogste stand zetten. Krijg je rode vlekken van.

De Touch X is niet goedkoop. Hij kost je een meier, om precies te zijn. Maar als je op zoek bent naar een manier om je skincareroutine (en je seksleven) op te peppen, is het misschien het overwegen waard. Ga jij het uitproberen? Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen