Vliegt de winkels uit: onze beauty editors zweren bij déze Janzen douchescrub van 10(!) euro

Beauty

Vliegt de winkels uit: onze beauty editors zweren bij déze Janzen douchescrub van 10(!) euro

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

8 maart 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

8 maart 2023 om 13:00

Wil je ook je doucheroutine verbeteren voor een stralende en gezonde huid? Probeer dan de douchescrub van &C x Janzen. Deze betaalbare douchescrub is favoriet bij onze beauty editors dankzij de natuurlijke ingrediënten.

Je lichaam scrubben? Waarom? Nou, in ons dagelijks leven ontstaan er op de huid ophopingen van vuil, olie en dode huidcellen. Dit leidt tot verstopte poriën en een doffe, glansloze huid. Motten we niet hebben. Met een scrub zoals deze douchescrub van &C x Janzen kun je die onzuiverheden voorzichtig verwijderen en een gladdere, heldere huid creëren. Bovendien kan regelmatig scrubben de bloedsomloop stimuleren en een gezonde huid bevorderen. Het is dus zeker de moeite waard om het onderdeel te maken van je huidverzorgingsroutine.

&C x Janzen douchescrub gaat viraal Waarom juist deze scrub van &C x Janzen? Nou, met deze scrub exfolieer je je huid waardoor je meteen een zachte, gladde en stralende huid krijgt. Love it. Verder creëer je met deze douchescrub van Janzen je eigen mini-spa momentje - gewoon - thuis onder de douche. Bovendien werkt de aloë vera verzachtend en voedend, waardoor je huid aanvoelt als een babybips.

Maar wacht, er is meer. Deze scrub is ook vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en dierlijke producten, en is niet getest op dieren. Je kunt jezelf dus goed verwennen zonder onze harige vriendjes te schaden. En laten we de geur niet vergeten - vanille en perzik met een vleugje geluk. Heerlijk. En het beste deel? De Janzen douchescrub is niet duur. Voor slechts een tientje heb je deze topper in huis.

Dus, lieve mensen, als je je douchegame wil verbeteren, is de Janzen douchescrub zeker het proberen waard. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Onze Beauty Editors zweren bij déze douchescrub. Hebben!

Lichaamsverzorging Douchescrub 'Vanilla'
9 ,95

Ben je al bekend én fan van de huidverzorgingslijn van &C x JANZEN? Houdt ons platform dan goed in de gaten voor een hele leuke samenwerking!

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer producten van Janzen

Een heerlijker cadeau kannie!