Vliegt de winkels uit: Zeeman verkoopt nú stijlvolle horloges voor een prikkie

Style

Vliegt de winkels uit: Zeeman verkoopt nú stijlvolle horloges voor een prikkie

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

12 november 2023 om 09:00

Gepubliceerd op

12 november 2023 om 09:00

Je kent Zeeman waarschijnlijk als dé plek voor budgetproof sokken en basic ondergoed. Maar hold on, want Zeeman zet nu de kers op de budgettaart met een nieuwe verrassing: stijlvolle horloges voor een prikkie.

In drie verschillende kleuren komt dit horlogefestijn je tegemoet. Ga voor de klassieke combinatie van goud met zwarte band en een cijfer-motief, of laat je pols pronken met de chique gouden look, gecombineerd met een beige band en marmermotief. Liever iets fleurigers? Kies dan voor goud met bruine band en bloemenmotief. Stijl keuzestress, anyone? Lees ook: Vliegt de winkels uit: iedereen wil nú deze sprankelende metallic laarzen van Bristol hebben

Klokken klapper Nu komt het beste nieuws: deze fashion statements kosten je slechts € 5,99. Ja, je leest het goed. Dus waarom zou je je arm versieren met iets duurs als je ook een stijlvol statement kunt maken voor een prikkie?

De horloges vliegen momenteel als warme broodjes over de toonbank. Dus waar wacht je nog op? Ren naar de dichtstbijzijnde Zeeman en scoor jouw trendy tijdmeter voordat het te laat is.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen