Door deze 6 dingen lijk je tijdens het EK niet op een oranje debiel

Style

Door deze 6 dingen lijk je tijdens het EK niet op een oranje debiel

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

10 juli 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

10 juli 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Hebben we Koningsdag net achter de rug (nou ja.. de tijd gaat toch wat sneller dan we dachten), moet je wéér in je oranje kloffie staan. Als iedereen over de vloer komt om een paar mannen achter een bal aan te zien rennen, dan wil je er wel leuk uitzien. Weet je niet wat je aan moet? Geen paniek, wij helpen je wel te scoren met je look.

Zo'n shirt van Weghorst is heel leuk om in op de bank te hangen, maar wij snappen 't wel als je meer wil uitpakken. Maar wil je liever niet matchen met de pilon op straat? Snappen we ook.

Lees ook: Love is in the air: dit zijn de liefjes van het Nederlands elftal

1. De juich-top (was €54,95, nu €43,95 - Zalando) De off shoulder top is al tijden populair, dus waarom zou je 'm niet in deze knallende kleur aanschaffen? Is leuk voor in de zomer én om het nationale team aan te juichen. Je kan hier genoeg mee combineren, of je nou gaat voor een zwarte broek of roze rok – als 't over mode gaat zijn er dit EK geen regels (zeg het luider voor de mensen achterin die klagen over de hoofdband van Memphis).

off the shoulder top Zalando

2. Oranje blazer (was €59,96 nu €26,95 - B.Young via Zalando) Staat je hoofd niet naar een monochromatische outfit? Simpel is key: doe je lievelingsbroek aan met een wit shirt of tanktop, en gooi d'r een oranje blazer overheen. Dit is precies de juiste hoeveelheid casual je zoekt als dit keer de hele vriendengroep bij jou voetbal komt kijken. En let op: hij is nu in de sale, dus dat wordt snel inslaan.

Oranje blazer zalando

3. Asymmetrisch tot the max (€16,99 – Bershka via Zalando) Dat deze shirts top zijn voor een festival wisten we al, dus wat kan het kwaad om deze in te slaan? Jij past bij het thema en je hebt iets om naar de Zwarte Cross / Pinkpop / Tomorrowland aan te doen. Of alvast voor Koningsdag, handig!

asymmetrische top bershka

4. Voetbalpantalon (€36,99 ASOS) En dan moet je ook wel wat voor eronder hebben, toch? Je kunt gaan voor een standaard spijkerbroek, maar ja, go big or go home. Deze oranje flair-pantalon is het perfecte item dat je nog vaker aankunt. Zo'n oranje broek is naast dit voetbalfeest ook heel leuk om op vakantie te dragen, of in de lente naar kantoor. Beetje kleur kan geen kwaad.

oranje flair broek asos design

5. Rok er op los (€39,99 ASOS) Als je geen zin hebt om in een strakke pantalon op de bank te ploffen, dan ga je toch voor deze lange rok? Dit hondenweer schreeuwt niet: trek je zomerse minirok aan. Hoeft ook uiteraard niet, met deze parel zit je er stijlvol bij wanneer Van Dijk, of wie dan ook, scoort.

Lange rok Asos design

6. Zonnebril (€17,99 ASOS) Om het écht af te maken ga je voor deze supercoole oranje bril. Goed in de sfeer én kun je vaker dragen, op vakantie bijvoorbeeld. Of als je ergens langs de weg de aandacht moet trekken: win-win. Wellicht heb je hem niet nodig vanwege de felle zon, maar het geeft wel een goede vibe. Eerlijk is eerlijk.

zonnebril asos

Van deze outfits ga je spontaan springen van geluk, ook als Nederland geen doelpunt maakt. Zolang ze maar plezier hebben, toch? Wij wel.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen