Vliegt de winkels uit: iedereen wil nú deze sprankelende metallic laarzen van Bristol hebben

Style

Vliegt de winkels uit: iedereen wil nú deze sprankelende metallic laarzen van Bristol hebben

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

5 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

Fotografie: Kee & Kee

Gepubliceerd op

5 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

Fotografie: Kee & Kee

Ben je gek op metallics en schoenen? (Wie niet, toch?) Dan hebben we goed nieuws voor je: deze metallic laarzen van Bristol zijn razend populair en nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bristol heeft een moderevolutie ontketend, en het is niet met haute couture of high-end prijskaartjes. Nee, het draait allemaal om hun metallic zilveren laarzen die op dit moment viral gaan. Deze schitterende schoenen vliegen als warme broodjes over de toonbank en kosten je slechts een prikkie van € 59,99. Als je nog niet bij Bristol bent geweest om ze te scoren, is het hoog tijd om in actie te komen. Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze gebreide jurk van H&M is nú razend populair en perfect voor de herfst

Alle modefans willen een paar van deze zilveren juweeltjes in hun schoenencollectie hebben. Waarom? Omdat ze niet alleen super betaalbaar zijn, maar ook perfect passen bij de komende feestdagen. We bedoelen, wie zegt dat je moet wachten tot december om je feestelijke kant te laten zien? Met Bristol's metallic laarzen kun je alvast vooruitlopen op het kerstseizoen.

Bovendien sluiten deze laarzen naadloos aan bij de kleurtrend van dit najaar: metallic zilver. Je hebt het misschien gezien op de runway of gespot op straat tijdens de modeweken. Het lijkt erop dat metallic zilver overal is, en Bristol doet er alles aan om jou in deze trendy stijl te hullen.

Dus, wacht niet langer – ren naar Bristol en geef je garderobe die broodnodige glans.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen