Kelly's klerenkwestie: 'Wat zijn de vijf tofste sneakers voor de herfst?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Wat zijn de vijf tofste sneakers voor de herfst?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

3 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

3 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

Lauren: 'Wat zijn de vijf tofste sneakers voor de herfst?'

Kelly: 'De herfst is eindelijk hier, en dat betekent voor mij als stylist een wereld van mogelijkheden qua schoenen. Terwijl de bladeren veranderen in prachtige tinten en de lucht wat frisser wordt, kan ik niet wachten om mijn favoriete sneakers voor het seizoen te delen. Dit zijn mijn vijf favorieten.' Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Hoe style ik een jurk als het kouder wordt?' 1. Samba sneakers, € 120 Adidas De Adidas Samba is helemaal terug van weggeweest. Deze prachtige tegenhanger van de vaak robuuste sneakers die momenteel in de mode zijn, voegt direct een geheel nieuwe dimensie toe aan je outfit. Er zijn talloze uitvoeringen beschikbaar, maar persoonlijk ben ik dol op de tijdloze charme van de zwarte en witte varianten. Deze schoenen geven je een moeiteloos stijlvolle uitstraling en brengen een vleugje klassieke elegantie in je look, waardoor ze een absolute favoriet van mij zijn.

Kelly's Klerenkwestie: Sambas

2. Dunks, € 109,95 Nike Vooral de zwart-witte 'panda' uitvoering verdient speciale aandacht. Deze variant is buitengewoon veelzijdig en moeiteloos te combineren met elke outfit. De tijdloze kleurencombinatie van zwart en wit maakt deze schoenen een onmisbare aanvulling op je garderobe. Wat je ook draagt, de 'panda' Adidas Samba voegt een vleugje verfijning toe aan je look en staat garant voor moeiteloze stijl.

Kelly's Klerenkwestie: Nike Dunks

3. 530 sneakers, € 120 New Balance Er is geen sneaker die ik comfortabeler vind dan deze. De variatie aan kleuren die ze blijven uitbrengen is geweldig. Mijn nieuwste favoriet? Zonder twijfel de goud-metallic uitvoering. Vooral onder een versleten jeans met een grijze sweater oogt dit geweldig. Eén ding om in gedachten te houden is dat deze sneakers behoorlijk klein vallen. Het is verstandig om minstens een halve maat, of misschien zelfs een hele maat groter te kopen voor de perfecte pasvorm.

Kelly's Klerenkwestie: New Balance

4. Gel-Nimbus 9, € 196 Asics Laten we het nu hebben over de Asics sneakers. Ze hebben een veel drukkere en sportievere uitstraling, wat ze juist weer zo gaaf maakt. Wat mij betreft springt de beige-zilveren variant er echt uit; ik vind 'm prachtig. De combinatie van kleuren en stijl maakt deze sneakers een opvallende keuze voor wie houdt van een actieve, eigentijdse look en feel.

Kelly's Klerenkwestie: ASics

5. Cortez sneakers, € 99,99 Nike Nike Cortez sneakers zijn tijdloos en komen keer op keer weer in de mode. Dankzij hun retro uitstraling blijf ik ze absoluut geweldig vinden, vooral de wit-rode variant. Bij het dragen van deze iconische schoenen is het cruciaal om ervoor te zorgen dat je sokken perfect matchen. Niets is zo storend als net niet de juiste sokken bij je sneakers dragen. Het zit 'm in de details.

Kelly's Klerenkwestie: Rode Nikes

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen