Kelly's klerenkwestie: 'Ik zoek een outfit voor in het vliegtuig, maar wil geen joggingpak aan'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Ik zoek een outfit voor in het vliegtuig, maar wil geen joggingpak aan'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

5 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

Deze week een vraag van Adriana: 'Ik ben op zoek naar een comfortabele outfit voor in het vliegtuig, maar wil geen joggingpak dragen. Wat doe ik aan?'

Kelly: 'Ik moet bekennen dat mijn favoriete outfits voor in het vliegtuig joggingitems bevatten. Sowieso de trui, enorm lekker om te dragen op een legging. Hier kan ik makkelijk in bewegen, maar het is toch bedekt. Ik vlieg liever niet met blote benen en als ik sandalen of slippers draag, heb ik sowieso altijd een paar lekkere sokken bij me. Die doe ik dan aan als we in de lucht zijn.

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Ik heb een atletisch lichaam en kleine borsten. Wat voor outfit staat het mooist?'

Joggingpakken heb je natuurlijk in verschillende gradaties. Zo heb je ook hele leuke loungesetjes van cashmere die met een jasje erover helemaal geen joggingpak look geven. Het allerbelangrijkste is dat je outfit lekker zit en niet knelt. Als je naar een zonnige bestemming vliegt, wil je ook iets dragen wat je makkelijk uit kan doen. Denk dus ook aan setjes met vesten en een mooie tanktop.

Wat ik een topmerk vind voor dit soort looks is American Vintage. Hier hebben ze superleuke knitwear in allemaal gezellige kleurtjes die worden afgewisseld met toffe jeans en mooie, zijden tops. Alles is heel basic en comfy, maar net iets meer dan een gewoon joggingpak.

Wat ook fijn is om in te vliegen zijn lange jurken. Zorg wel voor een lekker vest voor erop. Oh, en blijf weg van linnen. Niets zo vervelend als een gekreukelde jurk wanneer je het vliegtuig uitstapt. Kies voor makkelijke, travelproof materialen, zoals de onderstaande jurk.'

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Meer Style