Kelly's klerenkwestie: 'Welke sportkleding draagt Chantal Janzen?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Welke sportkleding draagt Chantal Janzen?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

14 juni 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

14 juni 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

Deze week een vraag van Olga: 'Welke sportkleding draagt Chantal Janzen?'

Kelly: 'Chantal is gek op sportkleding. Niet alleen om in te sporten, ze combineert het ook met haar dagelijkse outfits. Een van de items die ze het meest draagt, is een zwarte sportlegging. Het liefst een exemplaar van Rohe - overigens een mega tof merk - en anders van H&M of Oysho. De laatste twee zijn betaalbaar, hebben een mooie fit en ze zakken niet af. Ideaal!

High waist shaping legging, H&M, € 42,99

Verder is Chantal fan van het merk Dolly Sports. Dit merk draagt ze in de clip van Schultenbräu, maar ook privé. De sweaters met felle kleuren, de shorts, metallic leggings en matching sportsokken zijn echt de ultieme stimulans om te gaan sporten.

Active sportslegging, Dolly Sports, € 130

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Wat kan ik het beste aantrekken tijdens een hittegolf op kantoor?'

Een ander leuk merk is Sporty & Rich. Dat scoor je onder andere bij de Bijenkorf. Ze hebben leuke t-shirts, sweaters en loungekleding met een iets klassiekere uitstraling. Fijn om in te sporten, maar ook goed te combineren met een leren jack of blazer.

Cropped sweater, Sporty & Rich, € 170

Voor schoenen komen we uit bij New Balance, daar had ik het vorige week al over in de nieuwe rubriek Kelly's Keuze. Die sneakers draagt Chantal zowel in het dagelijks leven als tijdens het sporten. Je kan haar echt uittekenen in sneakers van New Balance.

Sneakers, New Balance £ 95,00

En dan nog een tip van mij, gewoon omdat het kan: Adidas heeft op dit moment een 70's inspired collectie die echt héél leuk is. Shop ze!'

Stripes V-neck longsleeve, Adidas, € 55

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Meer Style