Kelly's klerenkwestie: 'Wat zijn de populairste laarzentrends voor deze winter?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Wat zijn de populairste laarzentrends voor deze winter?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

1 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

1 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

'Wat zijn de populairste laarzentrends voor deze winter?' - Evelien

Kelly: 'Zodra het weer wat kouder wordt, behoren laarzen tot een van de meest geliefde items die je uit de kast kunt halen. Ze transformeren elke herfstoutfit moeiteloos naar een winterbestendige look.' Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Welke sportieve outfits zijn geschikt om naar kantoor te dragen?'

De laarzentrends voor winter 2023-2024

Kelly tipt: 1. Bikerboots Deze winter zijn vooral de bikerboots in trek, en ze komen in allerlei varianten voor, variërend van een meer klassieke en verfijnde stijl tot de tijdloze, ouderwetse modellen. Deze veelzijdige laarzen voegen niet alleen een stoer tintje toe aan je outfit, maar bieden ook comfort en bescherming tegen de kou.

Bikerboots Zara

€ 89,95 Zara 2. Metallic laarzen Glitter- en metallic laarzen lijken misschien lastig te combineren, maar met een simpele jeans en oversized sweater creëer je moeiteloos een stijlvolle look. Deze laarzen zijn een stoer alternatief voor pumps onder feestjurkjes, waardoor je outfit een speelse twist krijgt.

metallic laarzen Zara

€ 89,95 Zara

3. Plateaulaarzen Deze laarzen met dikkere zolen, zowel in veterstijl als in Chelsea boot variant, hebben een opvallend voordeel: ze laten je benen slanker en langer lijken door de robuustere uitstraling van de schoen. Ook voegt het een stoere uitstraling toe aan iedere outfit.

Plateaulaarzen

€ 79,95 Zara 4. Cowboylaarzen Cowboylaarzen zijn dit seizoen opvallend populair en komen in allerlei kleuren voor. Vooral rood is een veelgeziene kleur deze winter en deze trend strekt zich ook uit tot de cowboylaarzen. De rode lakvariant springt er echt uit en voegt een opvallend accent toe aan je outfit.

Cowboy laarzen

€ 359 Toral

5. Moon boots Voor de clip van Schultenbrau heb ik me volledig gestort op de moonboots, en ik ben absoluut verliefd geworden op de diverse kleuren en varianten die beschikbaar zijn. Hoewel ze natuurlijk perfect zijn voor op de wintersport, blijken ze ook geweldige eyecatchers te zijn tijdens de extreem koude sneeuwdagen hier.

Moon boots

€ 165 Moon Boot

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen