Kelly's klerenkwestie: 'Welke sportieve outfits zijn geschikt om naar kantoor te dragen?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Welke sportieve outfits zijn geschikt om naar kantoor te dragen?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

24 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

24 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

'Welke sportieve outfits zijn geschikt om naar kantoor te dragen?' - Jara

Kelly: 'Als het gaat om zakelijke kleding, geloof ik sterk in de kracht van comfort gecombineerd met een speelse, sportieve uitstraling. Het is fantastisch om te zien dat combinatiepakken al geruime tijd in de mode zijn, vooral de meer oversized varianten die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden. De kunst zit hem in de juiste styling, waardoor je een representatieve look behoudt zonder afstandelijk over te komen.

Voor een moeiteloos chique uitstraling raad ik aan om te investeren in kwaliteitskleding, zoals de prachtige T-shirts van Arket en Cos. Deze zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar hebben ook een mooie hals, waardoor ze perfect zijn om onder een blazer te dragen. Cashmere truien zijn ook een uitstekende keuze, omdat ze zowel comfort als stijl bieden. Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Wat zijn leuke feestoutfits voor lange vollere dames?'

Sportieve zakelijke looks - Kelly's Klerenkwestie

Beeld: Pinterest Het geheim: eenvoud Om je zakelijke pak wat meer casual te maken, kun je overwegen om een leren broek of een goed passende jeans te dragen. Let er hierbij op dat de jeans geen overdreven details zoals scheuren heeft, om een nette en zakelijke uitstraling te behouden. Het geheim zit in de eenvoud, waardoor je look professioneel blijft.

Wat betreft schoenen, ben ik persoonlijk fan van het combineren van sneakers met pantalons. Dit komt het beste tot zijn recht bij wijde pantalons die nonchalant over de sneakers vallen. Om de outfit in balans te houden, kies ik voor een tas met een klassieke en zakelijke uitstraling. Het draait allemaal om de juiste balans tussen comfort en elegantie, waardoor je moeiteloos van een zakelijke bijeenkomst naar een meer informele setting kunt overstappen, terwijl je er altijd representatief uitziet.'

Kelly tipt: 1. T-shirt, € 39 Arket

t shirt artket

2. Palazzo jeans, € 39,95 Zara

Zara jeans

3. Samba-sneakers, € 120 Adidas

Adidas sneakers

4. Leren shopper, p.o.a. Celine

Celine Tas

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen