De skinny jeans is terug van weggeweest: hallo cameltoes en beperkte bloedsomloop

Style

De skinny jeans is terug van weggeweest: hallo cameltoes en beperkte bloedsomloop

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Hebben jullie het al gehoord? De skinny jeans is dé opkomende trend van 2023. Ja, je leest dit goed. De skinny jeans is terug van weggeweest. Maar of we hier blij mee zijn? Dat is de vraag.

Geloof ons, wij verzinnen dit niet. De skinny jeans trend werd gespot bij grote modehuizen als Prada, Celine en Diesel tijdens de lente/zomer-2023shows. Ook celebs als Hailey Bieber hebben deze trend al omarmt. Het is dus veilig om te zeggen: de skinny jeans is terug. En het wordt een wilde rit. Lees ook: Hema's omkeerbare jas vliegt de winkels uit: zo heb je vier jassen voor de prijs van één

De skinny jeans is dé trend van 2023

Voordat je naar je kast rent om die verstofte skinny jeans op te graven, wil je misschien de gevolgen van dit té strakke broekkie overwegen. We weten allemaal dat er goed uitzien soms een prijs heeft, en in dit geval is dat de bloedsomloop in je benen. Vaarwel gezonde bloedstroom, hallo pinnen en naalden. En laten we de olifant in de kamer niet vergeten: de cameltoe. Ja, het is een echt probleem, en het kan de beste overkomen. Je denkt misschien dat je veilig bent, maar geloof ons, de skinny jeans zal een manier vinden om dat o zo onflatteuze verschijnsel in je onderste regionen te creëren.

Maar maak je geen zorgen, er zijn manieren om het te voorkomen. Je kunt kiezen voor een lossere pasvorm of langere tops die het probleemgebied bedekken. Of je kunt de cameltoe omarmen en er een modestatement van maken. Wie weet wordt dat de volgende grote trend.

Dus, als je het aan durft om de skinny jeans weer uit je kast te trekken, moet je je wel schrap zetten voor mogelijk ongemak. Maar hé, als je bereid bent je comfort op te offeren voor mode, go for it. Who needs proper circulation anyway?

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style