Hema's omkeerbare jas vliegt de winkels uit: zo heb je vier jassen voor de prijs van één

Style

Hema's omkeerbare jas vliegt de winkels uit: zo heb je vier jassen voor de prijs van één

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

5 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Valentina Vos

Gepubliceerd op

5 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Valentina Vos

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire jas van Hema vliegt namelijk de winkels uit. En past perfect binnen dé lentetrend van 2023.

Heb jij al gehoord van de omkeerbare jas van HEMA? Dit kledingstuk is zo multifunctioneel dat het op vier verschillende manieren gedragen kan worden, en het is ook nog eens heel betaalbaar voor slechts 55 euro. Geen wonder dat deze jas nu viraal gaat en sneller uit de schappen vliegt dan je gorpcore kunt zeggen. Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze overslagjurk van H&M is nú populairder dan ooit

Maar wat maakt deze jas zo bijzonder? Ten eerste is hij omkeerbaar, wat betekent dat je hem aan twee kanten kunt dragen. Je kunt kiezen uit een mooie bruine kleur of een beige tint. Ook kun je de mouwen afritsen, waardoor het een toffe bodywarmer wordt. Zo kun je afwisselen en lijkt het net alsof je vier jassen hebt in plaats van één. Helemaal leuk.

De Hema jas is dé trend van nu Wat misschien nog wel het leukste is aan deze jas, is dat hij perfect past bij de gorpcore trend van nu. Gorpcore is een modetrend waarbij functionele kleding wordt gedragen als fashion statement. Denk aan wandelschoenen, fleece vesten en ja, ook omkeerbare jassen. Waarom? Omdat ze zo praktisch zijn, dus.

HEMA's omkeerbare jas is het ultieme gorpcore-stuk en heeft de modewereld veroverd. Het is perfect voor elk outdooravontuur of stadswandeling, met zijn warme en gezellige fleecevoering aan de ene kant en strak waterdicht materiaal aan de andere kant. En dus: vier looks voor de prijs van één. Over een koopje gesproken.

Het gebeurt niet vaak dat een kledingstuk de modewereld zo verovert. Dus waar wacht je nog op? Haal die omkeerbare jas van HEMA in huis en wees helemaal on-trend. En wie weet word jij de volgende virale sensatie.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Shop meer warme panty's