Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Jessie Jazz Vuijk

Style

Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Jessie Jazz Vuijk

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

11 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

11 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Als het kon zouden we zo ruilen met de kledingkast van onze favoriete celeb. Hoe lekker moet het zijn als iemand de mooiste items voor je shopt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, vertelt je precies hoe je de garderobe van de sterren creëert. Deze week: Jessie Jazz Vuijk.

Kelly: 'Jessie woont op Ibiza en dat past ook echt perfect bij haar kledingstijl. Ik zou haar stijl omschrijven als bohemian chic met een touch of rock 'n roll. De onderstaande items zijn wat mij betreft een mix van de bovenstaande beschrijving. Helemaal Jessie Jazz like, dus.'

De kast van Jessie Jazz Vuijk shoppen? Deze items wil je hebben:

Taar Willoughby, € 45 Het merk Taar Willoughby uit Ibiza heeft allemaal gekleurde items. Van toffe jurken tot gebreide tops, zoals deze met smileys.

Taar Willoughby top

Stieglitz, top € 40, broek € 50 (nu in de sale) Deze set van Stieglitz kun je ook heel goed los combineren.

Stieglitz pak

Noëlle Styling, € 54,95 Een van de tofste interieurwinkels in Amsterdam is de winkel van interieursylist Noëlle Baartmans. Hier verkoopt ze ook deze pouches, ideaal voor naar het strand of als clutch.

Noëlle Styling tas

Pair A Dice, € 55 Pair A Dice is een nieuw sieradenmerk met de meest te gekke sieraden. Deze Disco ketting is heel tof los, maar is ook leuk om over andere kettingen heen te dragen.

Pair A Dice ketting

Pull & Bear, € 35,99  Deze jurk van Pull & Bear heeft een beachy look, maar is door de pailletten ook top om te dragen in de avond. Match 'm bijvoorbeeld met de kettingen hierboven.

Pull & Bear jurk

Lees het hele interview met Jessie & Rianne in &C's OhBaby

7 ,95

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Meer Style