Investeren in kleren: pareloorbellen zijn de trend du moment en wil je nú hebben

Style

Investeren in kleren: pareloorbellen zijn de trend du moment en wil je nú hebben

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

27 oktober 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Gepubliceerd op

27 oktober 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Heb je ook moeite met het samenstellen van de perfecte look? Je bent zeker niet de enige. Een eenvoudige oplossing: investeren in de juiste kleren. Begin vandaag een capsule garderobe. En jawel, met mij. Elke week verzamel ik een tijdloos item. Zodat jij uiteindelijk de perfecte basics in huis hebt. Met deze week: pareloorbellen.

Capsule garderobe? Wat? Ik hoor je denken. Wat is het? Zo'n capsule garderobe. Eenvoudig gezegd: een samengestelde garderobe van veelzijdige stukken die je graag draagt. De sleutel tot zo'n kledingkast is niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit en veelzijdigheid. Een duurzame manier om je kast te benaderen dus. Wist je dat je met twintig kledingstukken al uitkomt? Denk aan drie per categorie. Het zijn vaak klassieke stukken die niet uit de mode gaan. Hierdoor gaan items jaren mee en hoef je niet steeds opnieuw de winkelstraat in. Spaar je ze allemaal, dan kun je onderling beter mixen en matchen. Dag kledingstress, hallo geldbesparing.

Week 11: pareloorbellen Het elfde item voor in je capsulegarderobe zijn pareloorbellen.

Parel Oorbellen

beeldcredits Alohas

'The pearl is the queen of gems and the gem of queens.' De woorden van Grace Kelly. En, we kunnen het hier niet meer mee eens zijn. Sieraden-goeroes voorspellen dat dit hét jaar wordt van de parel. Deze trend zal dan ook zijn hoogtepunt bereiken.

Say hallo to pearlcore Uit onderzoek blijkt: online zoekopdrachten naar parels verdrievoudigden dit jaar. De belangstelling voor mannenjuwelen, met name parelkettingen, nam een hoge vlucht: het aantal zoekopdrachten verzevenvoudigde. Ja, want parels are everyone's best friend. Menig celeb is ook dol op deze trend. Zo zagen we Kate Middleton, Harry Styles, Griff en Adele parels rocken. Wil je ook meedoen met de pearlcore-trend? Scrol dan gauw naar beneden. De vijf mooiste merken vind je hier op een rij.

Shop 6 pareloorbellen

1. Pareloorbellen € 19 &Other Stories

& Other Stories - Parel Oorbellen

SHOP NU 2. Pareloorbel met gouden ring € 50 Alohas

Parel Oorbellen Alohas

SHOP NU

By far het leukste sieradenmerk: Funky & Fancy. Hebben de mooiste pareloorbellen!

Uitverkocht
12 ,95

4. Pareloorbellen Feta € 275 Timeless Pearly

Parel Oorbellen Timesless Pearly

SHOP NU

5. Pareloorbellen in barokstijl € 115 Jane Kønig

Parel Oorbellen Jane Konig

SHOP NU 6. Pareloorbellen € 120 Sandralexandra

Sandralexandra Oorbellen

SHOP NU

Dat was 'm voor deze week. Blijf mij vooral volgen, want ik bespreek iedere week een nieuwe parel. Zodat jij uiteindelijk, net als ik, een perfecte capsulegarderobe creëert. Met volgende week: jawel, de perfecte panty's.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Shop hier de mooiste oorbellen