Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Maan

Style

Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Maan

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

5 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

5 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Als het kon zouden we zo ruilen met de kledingkast van onze favoriete celeb. Hoe lekker moet het zijn als iemand de mooiste items voor je shopt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, vertelt je precies hoe je de garderobe van de sterren creëert. Deze week: Maan.

Kelly: 'Maan is absoluut een voorbeeld voor velen, en dat strekt zich niet alleen uit tot haar muzikale prestaties, maar ook tot haar fenomenale gevoel voor mode. Haar looks zijn ronduit geweldig. Ze weet niet alleen op het podium te schitteren, maar ook op haar Instagram-pagina kun je veel inspiratie opdoen.' Lees ook: Kelly's keuze: met déze items creëer je meteen dezelfde kledingkast als Monica Geuze

De kast van Maan shoppen? Deze items wil je hebben:

Coltrui, € 79 Stieglitz Stieglitz voegt vaak een opvallende twist toe aan jouw look, wat Maan zeker waardeert, aangezien ze al twee keer een collectie met Stieglitz heeft uitgebracht. Deze top is dan ook de perfecte Maan-top.

Stieglitz top - Kelly's keuze - Maan

Zonnebril, € 24,95 NA-KD Een zonnebril kan het perfecte detail zijn om jouw look af te maken, en als je naar Maan kijkt, mogen ze zeker lekker opvallend zijn. Deze roze van Na-kd past hier bij uitstek perfect bij. Hebben, dus.

NA-KD Zonnebril - Kelly's Keuze - Maan

Bikerjack, € 69,99 H&M De looks van Maan kunnen heel vrouwelijk zijn, maar bevatten regelmatig ook een stoer randje, wat naar mijn mening de perfecte combinatie is. Zo'n look kun je heel goed creëren met een toffe jas zoals deze van H&M.

H&M Bikerjack

Sneakers, € 139,99 Nike Jordans maken de looks van Maan vaak helemaal af en zijn dé sneakers om volledig in los te kunnen gaan. Deze zijn perfect, in de knalkleur paars.

Air Jordan - Kelly's Keuze - Maan

Ring, € 39,95 Pilgrim Maan draagt vaak opvallende, grote ringen, of ze nu versierd zijn met stenen of niet, zoals deze indrukwekkende Pilgrim-ring. Wist je dat alle ringen van Pilgrim gerecycled zijn? Dat is echt geweldig!

Ring - Kelly's Keuze Maan

Metallic jack, € 139,90 Calvin Klein Een co-ord set is ook voor Maan onmisbaar als je echt wilt opvallen, en je moet zeker deze prachtige set van Calvin Klein bekijken.

Jack - Kelly's Keuze - Maan

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Meer Style