Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Anouk

Style

Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Anouk

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

19 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

19 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Als het kon zouden we zo ruilen met de kledingkast van onze favoriete celeb. Hoe lekker moet het zijn als iemand de mooiste items voor je shopt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, vertelt je precies hoe je de garderobe van de sterren creëert. Deze week: Anouk.

Kelly: 'Anouk is duidelijk een fan van streetwear en haar voorkeur gaat uit naar oversized items. Als je haar stijl wilt nabootsen, zijn er enkele must-have items. Ga voor een look die perfect bij jou past en creëer Anouk's streetwear vibes met deze essentiële kledingstukken.' Lees ook: Kelly's keuze: met déze items creëer je meteen dezelfde kledingkast als Monica Geuze

De kast van Anouk shoppen? Deze items wil je hebben:

Bomberjack, € 249,95 Daily Paper Anouk verschijnt vaak perfect gestyled in Daily Paper, en met deze jas ben je helemaal herfstklaar, net als zij.

Bomberjack Daily Paper

Tanktop, €8,99 Stradivarius Anouks tatoeages vallen direct op, en ze laat ze prachtig zien door te kiezen voor een eenvoudige tanktop. Deze basic top is veelzijdig te combineren en past perfect bij al jouw outfits.

Tanktop Stradivarius

Track pants, € 75 Adidas Anouk wordt vaak gespot in trackpants, die niet alleen mega comfortabel zijn maar met deze van Adidas ook nog eens ontzettend stijlvol.

Track Pants Adidas

Glitterbroek, € 49 Loavies Op het podium voegt Anouk vaak een vleugje glamour toe, en jij kunt datzelfde effect bereiken door bijvoorbeeld te kiezen voor een glinsterend stoere broek als deze.

Glitterbroek Loavies

Sokken, € 22,95 Nike Om haar sportieve look nog meer te benadrukken, kies je voor hoge Nike sokken, net zoals Anouk dat doet.

Nike Sokken

Denim blouse, € 29,95 Zara Zoals je onlangs hebt kunnen zien tijdens de album presentatie van Anouk, maakt ze haar casual looks vaak helemaal af met een oversized denim blouse.

Denim Blouse Zara

Oorbel, € 74,95 Felt Atelier Anouk draagt niet vaak veel sieraden, maar met een oorbel zoals deze van Felt kun je jouw look net wat interessanter maken.

Oorbel Felt Atelier

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Meer Style