Altijd al met je onderbroek de straat op gewild? Dat kan nu, is namelijk dé trend van 2023

Style

Altijd al met je onderbroek de straat op gewild? Dat kan nu, is namelijk dé trend van 2023

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

12 januari 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

12 januari 2023 om 10:00

Zet je schrap. Er is namelijk een kekke trend upcoming in modeland. Welke vraag je jezelf af. Nou, dit jaar draag je een onderbroek niet onder je kleding maar als dagelijkse kleding.

Ja, je leest 't goed. Dit jaar ga je menig modemens zien in hun onderbroek. Gewoon zonder broek, rok of jurk eroverheen. Lekker schaars. Net niet met de billen bloot. Dé trend van 2023: de onderbroek Lingerie only wordt dé look voor 2023. Waar we in 2022 al schaarse kleding droegen, doen we er dit jaar een schepje bovenop. Die broek die je iedere week aanhebt, laat je dus lekker in je kast liggen. Nu een heleboel 90's-trends hun weg terug hebben gevonden in onze garderobe, is het niet gek dat onderbroeken modeland zullen domineren. Menig celebrity heeft deze trend al opgepikt. Dus we kunnen je verzekeren: deze gekke trend wordt populairder dan ooit.

Celebs zijn er dol op Als we door onze Instagram-feed scrollen kun je gelijk zien: iedereen is dol op deze onderbroekentrend. Zo toonde Bella Hadid afgelopen september al haar liefde voor dit ieniemini broekje. Ze werd gespot in een witte micro-onderbroek met UGG-platformlaarzen. Ook werd Kylie Jenner schaars gekleed gespot tijdens de Loewe-show in Parijs. Zij ging voor een witte tanktop met een bijpassende onderbroek en een oversized grijze trenchcoat.

Nu jij nog. Heb je altijd al zin gehad om in je onderbroek de straat op te rennen? Dan is nu hét moment. Laat je broek lekker in de kast en gaan met die banaan. Kan gewoon.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style