Kelly's klerenkwestie: 'Welke panty’s kunnen wel en niet?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Welke panty’s kunnen wel en niet?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

5 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

'Welke panty’s kunnen wel en niet?' - Davide

Kelly: 'Hier heb ik vaak discussies over met Chantal. Zij vindt het fijn om op televisie een huidkleurige panty te dragen, maar ik heb er zelf een beetje een hekel aan haha. Nu moet ik zeggen dat ik in de loop der jaren mijn mening iets heb bijgesteld over deze panty's. Er zijn tegenwoordig onwijs mooie, dunne opties die je echt bijna niet ziet en al helemaal niet 's avonds. Toch ben ik van mening dat als je het kan hebben geen panty de beste optie is. Ingesmeerde benen zijn dan een stuk mooier.

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Hoe kan ik een warme trui stijlvol dragen zonder er propperig uit te zien?'

Dragen voor de warmte? Daar heb ik geen boodschap aan. Als je op zoek bent naar een mooie panty, dan tip ik de Naked 8 van Wolford. Die van Falke en Oroblu zijn ook goed. Als je voor de huidkleurige opties gaat, kies dan voor een panty met een lichte glans en pak er eentje die zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur ligt. Ga nooit, maar dan ook nooit voor lichter.

Falke, pure matt 50 denier € 25

Falke panty

Verder vind ik alle panty’s die je outfit style geven een toegevoegde waarde. Een panty met een stip of in een leuke kleur - rood zag ik de afgelopen tijd vaak voorbij komen - zijn mega tof. Mocht je nu op zoek zijn naar de perfecte zwarte, dikke panty dan is Wolfords Matt Opaque (80 of 60 denier) de allerbeste. Mocht je een hekel hebben aan panty's en de lijnen die het geeft bij je buik dan zijn stay-ups ook een goede optie. Een handige bijkomstigheid is dat die stay-ups een liftend effect hebben bij je billen. Ze creëren een bolling, omdat ze net onder je billen stoppen. Win-win!'

Wolford, fatal 80 seamless stay-up € 26

Wolford panty

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen