Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Zomerhoroscoop: dit staat er in de sterren over jouw vakantie
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Iets doen voor een ander geeft je nu absoluut een goed gevoel, Schorpioen. Maar waak er wel voor dat sommige mensen je energetisch niet helemaal leegzuigen, want er zit iemand tussen die wel heel gretig gebruikmaakt van je goede bedoelingen en geduld. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

24-2-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Vissen
21 februari - 20 maart
Vissen die nog studeren gaan een fantastische week tegemoet waarin niet alleen mooie resultaten worden behaald, maar er ook nog eens goed nieuws te verwachten is. Als je nog geen (bij)baan hebt, is het aan te bevelen om hier nu serieus naar op zoek te gaan. Vanaf volgende week is er een financiële piek te verwachten in je horoscoop, dus de kans dat je nu een goed betaalde baan zult vinden is groot. Mits je hier zelf ook een tandje harder je best voor doet natuurlijk. Verder is dit een heel sociale periode waarin je je bij je vrienden als een vis in het water voelt. De liefde daarentegen is momenteel wat ingewikkeld, maar gelukkig is daar die goede vriendin bij wie je je ei kwijt kunt.

Ram
21 maart - 20 april
Je bent deze periode enorm creatief. De nieuwe ideeën volgen zich in zo'n rap tempo op dat je het zelf haast niet kan bijbenen. Zorg ervoor dat je echt op vaste tijden naar bed gaat 's avonds en niet hele nachten doorhaalt om al je brainwaves te kunnen bijbenen, anders ben je zo uit je ritme met als gevolg een fikse oververmoeidheid. Zowel voor liefdeskwesties als voor werk geldt: als je iets echt wilt zul je het heft in eigen hand moeten nemen. Je krijgt deze week niets in de schoot geworpen, dus: time for action. Lichamelijke kwalen waar je eerder mee kampte verdwijnen nu langzaam naar de achtergrond. En dat is maar goed ook, want je ondervond er flink wat hinder van.

Stier
21 april - 20 mei
Op je werk ga je nog steeds als een intercity. Over treinen gesproken: er zit binnenkort een leuk werkgerelateerd reisje voor je in. Niet alleen ga je zelf diverse nieuwe dingen leren, ook zul je fungeren als andermans mentor. De kans op keelpijn en hoofdpijn is aanwezig, maar gelukkig zijn deze kwamen allemaal van korte duur. Het hoeft de leuke dingen deze week in elk geval niet in de weg te staan. Op financieel gebied zijn er positieve ontwikkelingen te verwachten in de vorm van extra inkomsten en ook op het sociale vlak kom je niets te kort. Vrienden kunnen je nu ook geld opleveren of – indien er veel sprake is van feestjes – juist geld kosten. Gelukkig kun je wel wat missen nu en krijg je er in elk geval veel gezelligheid voor terug.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als je al werk hebt kun je nu een flinke vooruitgang verwachten. Denk aan een promotie, meer verantwoordelijkheid of in elk geval een mooi compliment van iemand die ertoe doet binnen het bedrijf. Als je nog werk zoekt, is deze week de kans op een kennismakingsgesprek erg groot. Als je nog niet hebt gesolliciteerd kun je dat dus beter maar wel zo snel mogelijk doen. Verder is het een fijne week om te shoppen en nieuwe dingen uit te proberen. Een andere bril, nieuwe kledingstijl, meer of juist minder make-up: wees creatief. Heb je nog slechte gewoonten of zelfs hardnekkige verslavingen waar je vanaf wilt? Nu is de kans groter dat het je lukt om er vanaf te komen, al helemaal als je er een beetje hulp bij krijgt.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Meer geld in de vorm van een fijne teruggave of welverdiende beloning is te verwachten. De kans is zelfs aanwezig dat er iemand per vergissing iets naar je overmaakt of dat een bepaalde instantie een rekenfout maakt die in jouw voordeel uitvalt. Thuis is de kans groter dat er deze week dingen kapot gaan. Er kan sprake zijn van verborgen gebreken die aan het licht komen, maar het zou ook zomaar kunnen dat je zelf uit onhandigheid iets sloopt. Ga dus vooral niet zelf aan de knutsel en vraag liever je partner, vader of buurvrouw om te helpen. Tenzij dat ook allemaal klunzen zijn natuurlijk, dan kun je het maar beter even laten.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je bent momenteel helaas wat minder gelukkig in de liefde dan je misschien gehoopt had. Misverstanden tussen jou en je lief zijn te verwachten en als single Leeuw zit er überhaupt geen date in deze week. En gelukkig maar: sowieso draait elke afspraak op het sociale vlak  deze week uit op een compleet fiasco, dus beter maar even iets voor jezelf doen. Wat wel echt goed gaat zijn je financiën. Je saldo groeit als kool en je weet deze weeke ook precies de goede beslissingen te nemen. Als je nog studeert behaal je deze week prachtige resultaten zonder dat het je al te veel moeite kost. Werk je al? Naast het feit dat je zelf prima functioneert, hangt er wel een gespannen sfeer tussen jou en één van je collega's vanwege wederzijdse irritatie of een nog onuitgesproken kwestie, maar eigenlijk boeit dit je vrij weinig.

Maagd
23 augustus - 22 september
De dingen die je wilt bereiken hebben nu een grotere kans van slagen. Wel is het belangrijk dat je zelf ook zoveel mogelijk actie onderneemt: inzet wordt nu dubbel beloond. In de liefde gaat het alleen maar beter. Als je al een relatie hebt, ga je een ontzettend leuke week tegemoet met je partner. Ben je nog single, dan krijg je moeite met het maken van een keuze, zoveel aandacht krijg je de komende tijd. Na een periode van onrust op het persoonlijke vlak, zit je inmiddels veel beter in je vel. Dit komt ook je werk ten goede. Waar je aan het begin van de week nog regelmatig bent afgeleid, kun je je vanaf woensdag alweer een stuk beter concentreren. En gelukkig maar, want er komen leuke nieuwe mogelijkheden op je pad.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Qua fitheid zou het allemaal wel iets beter kunnen. Je bent snel moe en hebt soms last van allerlei vage klachten. Probeer voor jezelf te achterhalen wat hier de oorzaak van kan zijn en pak het probleem bij de wortel aan. Maak je je misschien ergens zorgen om of is er sprake van een te hoge werkdruk? Je gezondheid gaat altijd voor. Zorg in elk geval voor genoeg rust want vanaf volgende week staan er weer allerlei leuke afspraken op de planning waar je graag bij wilt zijn. In de liefde is het rustig maar fijn. Jij en je geliefde kunnen je prima thuis vermaken en de single Weegschaal flirt er lekker op los met een kennis van een kennis.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je maakt het graag anderen naar de zin deze periode. Je geliefde, goede vrienden, een collega: wie goed doet, goed ontmoet. Iets doen voor een ander geeft je nu absoluut een goed gevoel. Waak er wel voor dat sommige mensen je energetisch niet helemaal leegzuigen, want er zit iemand tussen die wel heel gretig gebruikmaakt van je goede bedoelingen en geduld. Wanneer je hem of haar gesproken hebt kun je linea recta naar je bed: zo vermoeiend. Op financieel gebied doe je het prima. Geld blijkt ook geld aan te trekken, want hoe beter jij budgetteert, hoe meer meevallers er op je pad komen. Vasthouden dus, deze modus. Ben je op zoek naar ander werk? Ook hiervoor staan de sterren gunstig momenteel.

Boogschutter
23 november - 21 december
Op je werk staan er leuke vooruitzichten op je te wachten, maar je moet even geduld hebben voordat deze ook daadwerkelijk van start gaan. Op dit moment kun je je dus beter even richten op andere dingen. Vooral je geliefde heeft nu wat extra aandacht nodig en als je kinderen hebt: zij ook. Met je financiën gaat het top, dus misschien is het een idee om iets leuks met elkaar te ondernemen. Als je voor jezelf werkt of van plan bent om dit te gaan doen, is dit nu ook het moment om jezelf meer te laten zien. Durf tijd en geld te investeren in (social) media en adverteren en desnoods in een cursus of opleiding. Nek- of schouderpijn kan het gevolg zijn van spanning of een verkrampte (werk)houding.

Steenbok
22 december - 20 januari
Hoewel je carrière belangrijk voor je is, is het deze week helaas niet de periode bij uitstek om er al te veel van te verwachten. Werkgerelateerde gesprekken verlopen minder vlot en de kans dat er tijdens schriftelijke communicatie een en ander misgaat is ook niet ondenkbaar. Indien er al afspraken gepland staan, is het verstandig om deze te verzetten naar volgende week. Desondanks gaat het met je financiën wel goed, vooral op het gebied van inkomsten als beloningen, giften, teruggaven of bonussen. Ook je vrienden hebben niets te klagen op financieel gebied, dus als het enigszins mogelijk is qua planning is dit een goede periode om samen een uitstapje, weekend weg of vakantie te boeken.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je komt er steeds meer achter dat je eigenlijk niemand nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn. Vooral op liefdesgebied wordt het je nu steeds meer duidelijk dat een partner een aanvulling moet zijn in plaats van een opvulling. Als je al een partner hebt die op deze manier iets toevoegt aan je leven: prima. Is dat niet het geval, dan is dit het moment om voor jezelf na te gaan of dit is wat je wilt. Voor sporten is dit een ideale week. Ook als je de strijd wilt aangaan met wat overtollige kilo's zul je nu goede resultaten boeken. Let er alleen wel op dat je niet over je grenzen heengaat, hoewel je deze periode makkelijker afvalt, is je energiepeil iets lager dan normaal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie 10 'Daar ben je tante voor'
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.