De hartelijke groeten van de sahara tussen mijn benen kun je krijgen

Column

De hartelijke groeten van de sahara tussen mijn benen kun je krijgen

Sarah Janneh
Door

Sarah Janneh

Gepubliceerd op

5 mei 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

fotografie Andreas Terlaak

Gepubliceerd op

5 mei 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

fotografie Andreas Terlaak

Sarah Janneh (30) is zangeres en actrice. Ze is gierend single en dertig. Van allebei krijgt ze geregeld stress.

Ik dacht dat het nooit meer zou gebeuren. Maar een maand terug liep ik er weer een tegen het lijf. Een man met een mening.

Ik stond gewoon heerlijk te dansen in de stad en toen leek het de beste man een goed idee om mij even te laten weten dat hij alleen op skinny ass bitches viel, dus dat het tussen ons niet ging werken.

Was wel fijn dat hij daar even de tijd voor nam zo op de dansvloer, want ik had inderdaad heel erg mijn best gedaan voor hem die avond. Door enorm niet met hem te dansen, heel hard niet met hem te flirten en zo erg niet met hem bezig te zijn dat ik inderdaad moet toegeven dat hij er door deze tekenen van romance en liefde van uit had kunnen gaan dat ik hem wilde.

Want not giving a shit is inderdaad mijn love language. En beledigingen over hoe ik eruitzie mijn kink. Not.

Mannen die denken dat iemand een skinny ass of fat-ass bitch noemen een compliment is, mogen terug naar school voor een lesje taalgebruik en een lesje 'kap met het objectiveren van vrouwen'. Het is een belediging.

Het is niet hot. En het woord bitch klinkt niet lief en hartverwarmend. De hartelijke groeten van de sahara tussen mijn benen kun je krijgen. Gort- en gortdroog word ik ervan. Je mag heus je voorkeur hebben, maar je hoeft niet alles uit te spreken.

Als ik de hele dag hardop zou uitspreken wat ik zou denken, had Micha Wertheim geen werk meer omdat ik zo grappig ben, maar dat doe je niet. Want je houdt rekening met elkaar en ik wil niet dat hij zijn baan verliest.

Dus als ik voor je sta te dansen and I’m minding my own business, en als jij dan denkt: nondeju, wat een reet, dan zip je je dikke lip en ga je een Bacardi-cola halen en laat je mij met rust. Want het mooie is: ik heb een spiegel thuis. En daar kijk ik weleens in en dan kan ik zelf ook wel zien dat ik geen maatje 36 heb. I’m the whole damn meal, baby.

En nog even over de arrogantie dat je er maar van uitging dat ik jou zou willen. Geloof me, als ik je had gewild, had je het wel gemerkt. Dan was ik een Skinny Bitch van negen euro voor je gaan halen en hadden we daarmee geproost en daarna de hele avond gedanst.

Maar het ding is: mensen die ik wil, maken dit soort opmerkingen niet. Die houden van elke wensput in mijn bil, elke rol, mijn buik, mijn heupen en mijn volle lippen. En natuurlijk hebben ze een mening. Dat maakt ze ook rete-aantrekkelijk. Maar die mening is niet zo kortzichtig en arrogant.

Shop hier de nieuwste editie

7 ,95

delen
Sarah Janneh

Sarah Janneh (29) is zangeres en actrice. Ze is gierend single en wordt bijna dertig. Van allebei krijgt ze geregeld stress.

Meer van deze auteur

Meer lezen