Vliegt de winkels uit: dit roze wondermiddel van The Ordinary is alles wat je zoekt in een serum

Beauty

Vliegt de winkels uit: dit roze wondermiddel van The Ordinary is alles wat je zoekt in een serum

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

6 maart 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld ??

Gepubliceerd op

6 maart 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld ??

De zoektocht naar het perfecte serum kan een flinke uitdaging zijn, maar als het aan social media ligt, is het nieuwe product van The Ordinary een serieuze kansmaker voor die titel. Waarom? Het zit boordevol B12 en niacinamide én het is ook nog eens roze.

In het serum zitten vitaminen, plantaardige ceramiden, niacinamide en suiker, en dat is niet zomaar een willekeurige mix. Deze samenstelling vormt het ultieme recept voor een hydraterend serum dat je huidbarrière binnen twee uur een flinke boost geeft.

Lees ook: Droge poten? Met dit wondermiddel worden je hielen weer zijdezacht

Wat is die huidbarrière nu weer, vraag je je af? Nou, die barrière doet eigenlijk het belangrijke werk van het vasthouden van vocht binnenin je huid, terwijl het allemaal vervelende irritaties en stralingen van buitenaf buiten houdt. Als die barrière beschadigd is, merk je dat dus gelijk aan een rode, droge huid. Geen paniek, want als we kenners moeten geloven, lost dit serum dat gemakkelijk op.

On Wednesdays, we wear pink! Met de Soothing & Barrier Support Serum van The Ordinary wordt elke dag een roze feestje. Ja, je leest het goed. De felroze, bijna snoepachtige, kleur die dit serum zo populair maakt, komt van de vitamine B12. En laten we wel wezen, het maakt het smeren van je dagelijkse dosis huidverzorging net een tikkeltje vrolijker (geen zorgen, op je gezicht zie je niks van de roze gloed terug).

Enthousiast? Dit scoor je voor iets meer dan twee tientjes. Dus, waar wacht je nog op? Move over, Miss Piggy!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty