Vliegt de winkels uit: deze super goedkope stick tegen schurende benen is jouw redder in nood deze zomer

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze super goedkope stick tegen schurende benen is jouw redder in nood deze zomer

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

20 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

20 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

In de zomer is er weinig dat zo hemels aanvoelt als het aantrekken van die jurkjes en rokjes die al maanden ongeduldig in je kast liggen te wachten. Maar, herken je dat gevoel? Je bent nog geen tien minuten onderweg of je hebt al spijt, want het lijkt wel alsof de binnenkant van je benen in vuur en vlam staat.

Het is echt een van de meest ongemakkelijke dingen: dat verdomde brandende gevoel van je schurende dijen die maar niet ophouden met elkaar te irriteren. Wat kun je eraan doen?

Redder in nood Action heeft onze smeekbede gehoord en komt deze zomer met de ultieme oplossing: de No More Friction Stick. Deze anti-schuur stick met vitamine E, staat paraat om die vervelende schuurplekjes te bestrijden op plekken die met deze hitte snel gaan irriteren - denk aan je dijen, tenen of oksels.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit onwijs leuke opbergrekje van de IKEA kan niet in jouw huis ontbreken

Zomer in een stickie Met een verleidelijke watermeloengeur, is dit werkelijk de zomer in de vorm van een stick. Daarnaast is hij ook nog eens superhandig om mee te nemen dankzij zijn compacte formaat. En het beste van alles? De prijs. Voor slechts € 2,29 haal je hem al in huis. Je brengt hem gemakkelijk aan en dan ben je helemaal klaar voor de zomer. Laat die zon maar komen hoor, jongens!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty