Vliegt de winkels uit: dit onwijs leuke opbergrekje van de IKEA kan niet in jouw huis ontbreken

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: dit onwijs leuke opbergrekje van de IKEA kan niet in jouw huis ontbreken

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

9 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

9 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Als er één ding is waar we allemaal van overtuigd zijn, dan is het wel dat IKEA de koning is van slimme opbergoplossingen die je huis niet alleen netter maken, maar ook nog eens een vleugje stijl toevoegen, zonder dat je daarvoor een fortuin hoeft neer te tellen. Geloof je het niet? Kijk zelf maar!

Het aanrecht valt voor velen vast en zeker onder de categorie 'hoe richt je dit nu weer in'. Van olijfolie tot aan je favoriete peper- en zoutstel, waar moet het allemaal naartoe? Natuurlijk, je wilt alles bij de hand hebben tijdens het koken, maar eerlijk is eerlijk, die rommel op je aanrecht is niet bepaald een lust voor het oog…

Lees ook: Waar waren we zonder deze 9 IKEA-klassiekers?

Nålblecka Gelukkig biedt IKEA, zoals we niet anders van ze gewend zijn, een oplossing compleet met een charmante Zweedse naam: Nålblecka. Dit juweeltje is onmisbaar in je keuken. Met zijn 38 cm hoog en 28 cm breed biedt hij voldoende ruimte voor al je potjes, kruidenmolens en flessen, zodat je alles binnen handbereik hebt. Al kun je hem ook goed ergens anders kwijt. Je badkamer bijvoorbeeld?

En dat is nog niet alles; het ding ziet er ook nog eens fantastisch uit. Volgens de reviews is 't bovendien een fluitje van een cent om in elkaar te zetten - geen overbodige luxe, want laten we eerlijk zijn, de meesten van ons hebben nog steeds nachtmerries over die laatste IKEA-kastmontage. En misschien wel het allerbeste: voor slechts 14,99 euro is hij al van jou.

Ja, we zouden graag nog uren met je doorkletsen over dit prachtding, maar wij moeten nu echt even snel naar IKEA voor een Nålblecka, voordat ze op zijn. Joe!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle