Vliegt de winkels uit: bij Action scoor je een gezichtsstomer voor een prikkie

Beauty

Vliegt de winkels uit: bij Action scoor je een gezichtsstomer voor een prikkie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

18 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Niets lekkerder dan een dagje naar de sauna of een gezichtsbehandeling in een salon. Helaas kost dat wel een hoop tijd en geld wat we niet altijd hebben. Gelukkig is daar Action, onze redder in nood die uitkomst biedt.

We tipten al eerder de highlighters van Action die compleet viraal gaan, maar nu hebben we nog iets uit het beauty assortiment wat je wil uitproberen: een driedelige gezichtsstomer voor nog geen tien euro.

Kom op stoom Vraag je jezelf af wat je met zo'n apparaat moet? Nou, je kan er een hoop mee. Met de stoom reinig je vervuilde poriën, maar het werkt ook goed tegen een hardnekkige verkoudheid. Het kleine opzetstuk kun je gebruiken om de luchtwegen schoon te maken en het grote opzetstuk is ideaal voor aromatherapie. De voordelen van de sauna, of nou ja een deel ervan, kun je dus gewoon in huis halen.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze setting spray houdt jouw make-up tiptop intact

Kost dat? Het apparaat werkt simpel: het enige wat je hoeft te doen is met een maatbeker water in het apparaat te gieten en vervolgens op de aan-knop te drukken. Daarna laat je de gezichtsstomer zijn magische werk doen. Simpeler wordt het niet. Meestal betaal je voor een stoomapparaat een paar tientjes, maar bij Action scoor je 'm voor een schappelijke 7,95 euro.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty