Vliegt de winkels uit: deze setting spray houdt jouw make-up tiptop intact 

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze setting spray houdt jouw make-up tiptop intact 

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

14 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

14 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Make-up die een eeuwigheid blijft zitten, wie wil dat nou niet? De weg die je aflegt naar je afspraak kan een goede dag al verpesten: tijdens het fietsen krijg je net die ene waterdruppel in je oog en daar gaat je eyeliner al. Gelukkig zijn mascara smudges en uitgelopen eyeliner verleden tijd door deze viral setting spray.

En het is ook nog eens goed voor je portemonnee: deze spray van 10 euro vliegt over de toonbank. 

Geen plakkerig gedoe Geen idee wat een setting spray precies doet? No worries, we leggen het je even uit. Om ervoor te zorgen dat je make-up blijft zitten, moet je het vastzetten. Dit kan onder andere met een setting spray.  Da's een soort haarlak voor je gezicht, maar dan zonder dat het een plakkerige bedoeling wordt. En door de hydraterende ingrediënten in deze spray - zoals aloë vera en groene thee - krijgt je huid de extra voeding en verzorging die het nodig heeft. Dubbel plezier. Lees ook: Deze settingspray van Beyoncé overleeft zelfs regen Ben je benieuwd over welke setting spray we het hebben? Snappen we. Het gaat om de Stay All Night Micro-Fine Setting Mist van Elf. Dit product wordt bedolven onder lovende reacties op sociale media, zo wordt de spray op TikTok volop getest. En die video's? Die krijgen duizenden views. Wees er dus snel bij, want deze setting spray vliegt de winkels uit.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer lezen

Meer van deze auteur