Vliegt de winkels uit: Action verkoopt de perfecte highlighter dupe

Beauty

Vliegt de winkels uit: Action verkoopt de perfecte highlighter dupe

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

7 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Je zou er bijna voorbij lopen, maar het schap van Action waar de make-up staat wil je absoluut niet overslaan. Zo nu en dan vind je er pareltjes, zoals deze highlighter wand die je voor nog geen twee euro scoort.

De vloeibare highlighter zit in een tube en wordt op social media bedolven onder lovende kritieken. Ze geven een natuurlijke glow, zijn goed gepigmenteerd en verkrijgbaar in het roze, goud en bruin. De bruine wand kun je gebruiken om te contouren, de roze kun je gebruiken als blush en de gouden is perfect om aan te brengen op je junkbeenderen voor wat extra glans.

Lees ook: The results are in: dit worden de nieuwe haartrends in 2024

Enthousiaste reacties Online zijn mensen in ieder geval enthousiast. 'Dit is mijn favoriete product om te contouren,' klinkt het op TikTok. Een ander: 'Met een beautyblender van Real Technique blenden ze perfect in.' En dat alles voor de prijs van € 1,79. Nou, je hoort het: niet lopen, maar rennen naar de dichtstbijzijnde Action.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen