Spotgoedkoop met een super mooie glow: deze self tan drops wil je hebben

Beauty

Spotgoedkoop met een super mooie glow: deze self tan drops wil je hebben

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

30 maart 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

30 maart 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Het voorjaar lonkt en dat betekent maar één ding: we willen allemaal wat meer kleur op onze snoet. Maar de zon laat zich nog niet echt zien en dus grijpen we massaal naar onze favoriete tanning drops.

Alleen willen we geen subtiele gloed waarbij je moet turen om verschil te merken, maar we willen ook niet meteen transformeren in de oranje versie van Selena Gomez op het Met Gala. Dus, hoe krijg je die perfecte tint zonder dat het je een fortuin kost? Nou, verrassing! We ontdekten tanning drops die minder dan zes euro kosten, maar die net zo goed beloven te werken als de high-end merken.

Lees ook: Dag winterhuid: met deze populaire tanning spray heb je direct een zomerse glow Voor een prikkie Ja, echt waar. Voor maar € 5,75 scoor je bij Hema 50 milliliter aan vegan self tan drops, die je dezelfde glow geven als haar prijzige concurrenten. Breng de drops direct aan op je huid, of voeg gewoon 2 à 3 druppels toe aan je favoriete dag-/nachtcrème, serum of bodylotion en tadaa: geniet van de perfecte tan. Online is de voorraad al op, dus het is tijd om naar je lokale Hema te sprinten. Waar wacht je nog op? Rennen!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty