Kelly's klerenkwestie: 'Wat trek je aan als het 's ochtends koud is en 's middags warm?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Wat trek je aan als het 's ochtends koud is en 's middags warm?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

12 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

12 april 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

'Wat trek je aan als het 's ochtends koud is en 's middags warm?' - Floor

Kelly: 'Ik weet niet wat ik erger vind: te warm gekleed gaan of te koud. Ik denk persoonlijk te warm, haha. Al hangt dat ook samen met mijn beroep. Ik ben altijd aan het shoppen en niks is zo erg als te warm gekleed staan in een vaak te warme winkel. Maar goed, hoe zorg je nou dat je er leuk uitziet én je outfit gedurende dag past bij de temperatuur?

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Welke panty's kunnen wel en niet?'

Mijn beste tip is om te investeren in goede basics. Hier vallen natuurlijk mooie vesten en blazers onder, maar ook alles wat eronder zit. Die basics zijn minstens zo belangrijk. Als je het los draagt, moet je ook een look aan hebben waarin je jezelf comfortabel voelt. Dat brengt me op het volgende punt: ook je lingerie moet op orde zijn. Niets is zo erg als verwassen of niet passend ondergoed onder je t-shirt, blouse of tanktop. Iets wat doorschijnt of tekent is ook echt een no go. Investeer hier dus ook in.

Om bovenstaand verhaal samen te vatten: werk in laagjes en zorg dat ook de onderste laag, inclusief lingerie, dusdanig mooi en verzorgd is, zodat je je er lekker in voelt.'

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen