Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Zomerhoroscoop: dit staat er in de sterren over jouw vakantie
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw liefdesleven in 2020
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #28
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #28

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

05-7-2020 19:00
 

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is de hoogste tijd om dingen waar je je niet happy bij voelt, geen zin meer in hebt of ronduit de balen van hebt stukje bij beetje af te ronden. Je hoeft er echt niet cold turkey van af te kicken, maar doe het stapje voor stapje. Hoewel je met bepaalde vriendschappen nog wel heel blij bent, heb je deze week meer tijd nodig om na te denken en de dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Alleen. Op je werk kan er wat frictie zijn met je leidinggevende of een collega. Weeg je woorden zorgvuldig af, voor je het weet rolt er iets uit je mond waar je spijt van krijgt. Niet omdat je het zo zielig vindt voor de ander, maar omdat je er zelf een boel gelazer mee krijgt.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Waar je het met anderen prima kunt vinden, heb je het deze week flink aan de stok met jezelf. Je handelt continu tegen beter weten in en doet toch telkens weer dingen waarvan je weet dat deze niet in je voordeel werken. Met name op het gebied van gezondheid zit je jezelf behoorlijk in de weg. Joh, neem nog meer werk aan, nog meer klussen erbij, doe nog meer beloftes die je niet waar kunt maken. Lekker bezig Leeuw! Daten? Laat maar, je hebt nu eerst al je tijd nodig om al die zelf opgelegde verplichtingen op je to-do lijstje af te vinken. Hoewel, lijst-je? een rol behang is er niks bij.

Maagd
23 augustus - 22 september
In de liefde ben je nog nooit zo happy geweest. Alleen hiervan krijg je al bakken energie. Nog geen relatie? Tien tegen één dat je verrekt verliefd bent en bijna zeker weet dat dit iets gaat worden. Ook op je werk zit je lekker in je vel. Je bent goed in wat je doet en dat vinden anderen ook. Hoppa, nog meer veren in je reet. Juist omdat je fantastisch werk levert, kan dit ook op financieel vlak in je voordeel werken. Een opslag of bonus is dan ook niet ondenkbaar. Wel kijk je reikhalzend uit naar de zomervakantie. Een ontsteking of infectie kan wat roet in het eten gooien, dus ga bij klachten op tijd naar de huisarts.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je bent wat onrustig en dat kan alles te maken hebben met je plannen om van baan te veranderen of een verhuizing in gang te zetten. Wel is het zo dat je momenteel niet de energie hebt om er echt je schouders onder te zetten. Je hebt het ook nog steeds druk met je werk waardoor het lastig is om je tijd en aandacht op de juiste manier te verdelen. Blijf echter niet te lang twijfelen, anders loop je over drie jaar nog in hetzelfde kringetje rond. Sterker nog, is ‘druk’ zijn niet toevallig een excuus om geen knoop te hoeven doorhakken? Qua financiën rock je de pan uit en in de liefde heb je ook niks te klagen. Maar dat doe je dan ook niet.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je zit niet alleen propvol nieuwe ideeën, ze zijn allemaal nog haalbaar ook. Vooral met het oog op werk ben je super innovatief. Schiet echter niet direct in een kramp wanneer er onverwachte dingen gebeuren waar je zelf geen controle over hebt. Werken is ook accepteren en aanpassen. In de liefde wordt er gelukkig weinig beroep gedaan op je acceptatievermogen, daar is het vooral je partner die naar jouw pijpen danst. Dat vindt hij of zij niet erg hoor. Het is wat het is en je lover weet niet beter. Single? Dan zou je wel eens een héle leuke date kunnen hebben deze week. Iets om naar uit te kijken dus.

Boogschutter
23 november - 21 december
Na een periode van rennen, vliegen, horten en stoten, komt er nu eindelijk meer rust in de tent én in je hoofd. Je krijgt meer overzicht in situaties waar je eerder door de bomen het bos niet meer zag. Alle puzzelstukjes vallen eindelijk op hun plek. Dat betekent ook dat je klaar bent voor een volgende stap, maar niet zonder eerst te hebben genoten van je welverdiende rust. Zwemmen, een dagje spa of gewoon helemaal even helemaal weg van hier is dé manier om jezelf te resetten. Met je lief natuurlijk, want die is ondertussen ook behoorlijk moe. Single? Er komt iemand op je pad die je érg leuk vindt, maar die eigenlijk nog niet toe is aan een (nieuwe) relatie. Heb jij weer.

Steenbok
22 december - 20 januari
Het leiden van een onbezorgd leventje lijkt in jouw ogen op dit moment misschien onhaalbaar, maar dat is het niet. De enige die dit tegenhoudt ben je zelf, doordat je je nog (te) verantwoordelijk voelt voor sommige mensen die je niet wilt kwetsen. Ook is er sprake van werkzaamheden die je volgens jezelf nog op een bepaalde manier dient af te ronden. Maar wat als je nu alles uit je leven zou kunnen wegstrepen waar je geen zin meer in hebt? Wat zou dat dan zijn? En hoe is dit mogelijk? Alles kan. Koffiekan, theekan, roomkan, thermoskan, nou ja, je snapt het. Elimineren of vervangen, dat is deze week je huiswerk.

Waterman
21 januari - 20 februari
Nu de regels wat zijn versoepeld en je weer wat vaker de deur uit gaat, is de kans ook groter dat je andere mensen ontmoet. En laat er tussen die andere mensen nu net iemand zitten met wie je een prettige klik hebt. Niet op romantisch vlak, maar zeker wel vriendschappelijk. Hoewel je meestal de boot afhoudt bij een vreemde snuiter, lijkt het je toch wel leuk om samen eens iets af te spreken. Verder ben je nogal onrustig en heb je moeite met slapen. Er gaat van alles door je hoofd. Ander werk, geld, een nieuwe liefde. Heb je al een relatie? Dan is hij of zij juist degene die je nu gerust kan stellen. 

Vissen
21 februari - 20 maart
Laat je op financieel gebied geen knollen voor citroenen verkopen. En ook geen uien, venkels, spruiten of andere troep die je niet lust. Iemand is niet helemaal eerlijk tegen je en schotelt je de dingen mooier voor dan ze zijn. Als je niet uitkijkt, gaat dit je serieus geld kosten, Vis. Thuis is het helaas niet anders deze week. Je geliefde heeft weer eens iets in zijn of haar hoofd gehaald waar je je uit alle macht tegen verzet. Zó geen zin in. Helaas voor jou zit er een flinke kop op die romp en is je lief niet van plan dit onzalige idee te laten voor wat het is. Sterker nog, het is het gesprek van de dag. O jee…. Wordt vervolgd.

Ram
21 maart - 20 april
Je bent nog steeds onrustig. Je weet best wat je wilt, maar een definitieve beslissing nemen gaat je nog een brug te ver. De voornaamste reden hiervan is dat je bang bent om achteraf spijt te krijgen van je keuze. Die kans is er natuurlijk altijd, maar als je al een hele poos worstelt met deze twijfel is dit ook een teken dat je al een hele tijd lang baalt. Iets met een deur dichtgooien en een andere opendoen? Op het gebied van financiën, liefde en vriendschappen heb je gelukkig niets te klagen. Zou je keuze dan soms in verband staan met je werk? Als je nu eerst eens begint met lekker vakantie vieren.

Stier
21 april - 20 mei
Hoewel je meestal niet van veranderingen houdt, staat er nu toch iets op stapel waardoor je de dingen niet helemaal bij het oude kunt laten. Gelukkig komt het niet als donderslag bij heldere hemel en krijg je rustig de tijd om even te wennen. Fijn om te weten is dat je wel open staat voor deze nieuwe ontwikkelingen, dat scheelt al een slok op een borrel. Een tipje van de sluier? Het heeft te maken met je thuissituatie én je werk. Gelukkig kun je erover praten met een vriend of vriendin die je graag adviseert. Niet te lang hoor, anders wordt het irritant. 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Waar de ene na de andere kans om je oren vliegt, durf je ze nog niet te grijpen. Of je wilt het gewoon nog niet, dat kan ook heel goed, want je bent zo dwars als een scheef gestikte naad. Gelukkig ben je wel keigoed in wat je doet, er zijn er op dit moment maar weinig die het op het werk beter doen dan jij. In de liefde ben je nu juist iets meegaander. Zou het kunnen dat je dit keer echt verliefd bent? Als dat zo is komt hij of zij vast van zeer goede huize, zo kritisch als jij bent. Nou ja, eerlijk is eerlijk, je hebt zelf ook best veel te bieden. Ben je nog single? Niet voor lang meer twin…

Onze astroloog Nathalie tikt lekker door, onlangs verscheen haar boek Glaasje draaien is niet (on)gevaarlijk!. Je shopt het boek hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals
Horoscoop, sterrenstof, weekhoroscoop

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.