Last van een onzuivere huid? Check deze drie fabels eerst even

Beauty

Last van een onzuivere huid? Check deze drie fabels eerst even

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

29 juni 2022 12:00

Gepubliceerd op

29 juni 2022 12:00

Dacht je dat een onzuivere huid alleen bij pubers voorkomt? Dat is (helaas) een grote fabel. En zo hebben we er nog drie voor je.

Een op de tien vrouwen krijgt op latere leeftijd last van een onzuivere huid. Niet fijn. Met de juiste hulp kun je het leed verzachten, maar dan moet je wel de juiste producten gebruiken. En daar gaat het vaak mis. Dit zijn de drie grootste fabels als als het aankomt op onze huid. Handjes thuis Ben jij team uitknijpen? Stop daar dan meteen mee. Afblijven is het beste advies tegen puistjes. Dat dat moeilijk is, snappen we. Wil je toch graag in actie komen, stip ze dan aan. De Aanstiplotion van Drs Leenarts bevat geen parfum en alcohol en helpt een puist sneller verdwijnen. Door de combinatie van ingrediënten werkt deze lotion indrogend en antibacterieel, en dat wil je. Niet scrubben Scrubben klinkt als de gouden oplossing. Is het niet. Je beschadigt de huid er alleen maar mee en acne verdwijnt er helaas niet van. Echt niet. Gebruik liever een product met salicylzuur. Het heeft een exfoliërende, peelende werking en is vetoplosbaar. Hierdoor is salicylzuur erg geschikt bij het verhelpen en voorkomen van mee-eters. Zeg ja tegen SPF Zonbescherming is belangrijk, maar met een iets vettere of onzuivere huid kan het moeilijk zijn een goede dagcrème te vinden. Drs Leenarts ontwikkelde er één speciaal voor de vette of gecombineerde huid, die wel SPF, of wel zonbescherming bevat. Het verschil is onder meer het ontbreken van sheabutter en kokosolie. En behoorlijk fijn: deze dagcrème absorbeert overtollig talg en daarom glim je minder. Win-win Drs Leenarts Ken je de producten van Marjolein Leenarts al? Deze dermatoloog ontwikkelt no-nonsense huidverzorging. Haar producten bevatten geen parfum en alcohol, maar uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat ze wat doen voor de huid. Kijk, daar hebben we nou echt iets aan. Check het handige stappenplan voor meer informatie. 

Drs Leenarts producten

Dit is een samenwerking met Drs Leenarts.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer lezen